sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Killerin kippo 2011, luokkana 90cm A.2.0

 http://www.jxfoto.fi/pic.php?id=191743
Tuossa linkissä ainakin 2 kuvaa kisoista (muuta materiaalia myöhemmin.Kaverini Mia oli kuvaamassa järkkärillä)

Ja ei hyvää päivää, millä päällä neiti oli...Kiukuttelu alkoi jo lastatessa, kun tälläkertaa tarvittiin 3 ihmistä, että saatiin neiti koppiin. Nätisti se sillalle käveli ja yhtäkkiä päätti että enpäs tulekkaan. Taisteltiin about 10 min ja sen jälkee laitettiin liina pepun taakse niin johan se sinne nätisti kipitti. Kisoista lähtiessä sentään tajuttiin jo toisella yrittämällä ottaa liina käyttöön.

Verkassa neiti ei pysynyt sitten yhtään käsissä. Ihan kuin seinästä olisi naruja vetänyt. Kädethän siinä puutui ja mikä parasta, ennen kisoja, minulle iski vielä yöllä flunssa. Oli hieman voimaton olo.

Rata ei ollut kyllä yhtään verryttelyä parempi.Neiti ei kuunnellut yhtään. Esteelle sählättiin ja koko paketti hajosi aina ennen estettä.(Suurin syy tietysti minussa) Olisihan sen hevosen paremminkin voinut verrytellä.
Ekalle esteelle kiemurreltiin jo sitä tahtia että ei hyvältä vaikuttanut. 5 esteelle päästiin puhtaasti, tosin TODELLA huonoista paikoista, ja sen jälkeen tippuikin 5 ja 6 este alas. 6 esteestä suoraansanoen mentiin läpi. Olin itse taas lähdössä hyppyihin ihan "normaalista" kohdasta, kun taas Seba päätti aina vielä yhden laukan ottaa ennen estetä ja olin silloin jo kaulalla, jonka seurauksena puomitkin kolisi.
7 este olikin sitten sarja, johon Seba kielsi. 3 esteen jälkeen, vielä kaiken kukkuraksi unohdin radan ja tein voltin, joten hylsyhän meille kiellon jälkeen pamahti.Suurin osa esteistäkään ei vaikuttanut 90cm korkealta.

Laitan nyt sitten valmentajani Misan menemään Seballa KoRan iltakisoihin luokat 80 ja 90, jotta Seba saa pari hyvää rataa alle, josta on hyvä jatkaa.

Eilen käytiinkin sitten palauttelulenkki maastossa. Tosi hyvin meni, kun Ajax meni ensimmäisenä, Seba välissä ja Sasu perässä. Sitten kun jouduttiin ympäri kääntymään niin , että Sasu oli ensimmäisenä, meni Seballa ajatukset solmuun. Pompittiin puiden välissä kun pupujussit. Johtunee siitä, kun Sasu ei paljon ole maastoillut ja oli hermostunut. Onneksi saatiin taas Ajax ensimmäiseksi niin Sebakin rentoutui heti.

Huomenna täytyisi yrittää vuokraajalle pitää jonkinsortin estevalmennusta, ellei kuume nyt tässä yhtäkkiä nouse.

Kävin muuten keskiiviikkona ostamassa itselleni kisahousut ja tilasin valmiiksi Seballe nahkaiset hackamoret.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti