maanantai 7. helmikuuta 2011

Huomenna meillä on kaljurotta tallissa!

Huomenna lähtee siis Sebalta karvat pois. Tarkoitus olisi jättää vain jalat ja pää ja satulan alle pieni läntti, mutta saa nyt nähdä. Vai tekisikö sittenkin hunter mallisen klippauksen?

Joka tapauksessa. Apassionatan jälkeen sunnuntaina oli aivan ihanaa lähteä tallille. Oli loistava keli ja en ollu 3 päivään käynyt tallilla. Menin siis reippaana kentälle ja alkuverkkailin ihan perusjuttuja. väistöjä ja paljon erilaisia siirtymisiä. Lopuksi menin sitten Sasun tarhaan, jossa on aivan hirveän korkea hanki, vai miten se sanotaan :D Sebahan jo kävellessä siellä hieman puuskutti ja neitillä meni jalatkin solmuun ja kumpuroi nenälleen. Huomasin myöhemmin, että oli astunut kannalleen, kun verta tuli jalasta.Onneksi ei ollut paha haava. Mentiin myös muutama ravipätkä hangessa ja loppukäynnit kierreltiin tallialuetta.

Tänään sitten PITI olla se klippaus, mutta pakkasta oli suht reippaasti yli -10c ja klippaaja olisi päässyt vasta 6 jälkeen ja menin suoraan koulusta tallille. Huomenna siis tämäkin tapahtuma toteutuu. Mentiin tänään kentällä ihan perusjuttuja. Tehtiin vähän ylitaivutuksia aluksi ympyrällä ja menin myös pitkän pätkän ilman jalustimia ravia ja laukkaa. Oli hieman säpsy ja virkeä poni, kun pakkanen on taas kiristynyt. Hikihän kummallekin tuli ja Seba teki pikkupätkiä tosi hyvin töitä ja työsti itseään. Varsinkin ravissa.

Meidän koiralla on muuten ollut sulhanen täällä kylässä jo 5 päivää. Mukava kaveri on :) Saa nähdä tuleeko meille kohta jack russel terrierin vauvoja :)
Vasemmalla meidän neiti ja oikealla sulhanen Heppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti