lauantai 5. helmikuuta 2011

Apassionata *Ensi vuonna uudestaan?*

Vihdoin on selvitty kotiin. Tietysti piti vähän nukkua aamulla pommiin niin meikkaus operaatio suoritettiin linja-autossa.
Helsinkiinkään ei päästy kaverini kanssa eksymään, koska reitit messukeskukselle-hartwallille ja pasilan asemalle olivat jo jotenkin liian helpot :D
Kaikki siis sujui ongelmitta ja show oli loistava! En edes tiedä minkä pistäisin kohokohdaksi, mutta kyllä tuollaisen jälkeen rupeaa jo miettimään ja arvostamaan hevosen käsittelytaitoa ynnä muuta sellaista.
Otin todella paljon videota apassionatasta ja teen jossain vaiheessa siitä pienen koostevideon.

Ensi vuonna voisi kyllä lähteä uudestaan, on se vaan niin hienoa katseltavaa, kun hevosen ja ihmisen välinen luottamus on kohdallaan!

Junareissu oli kuitenkin aika koominen, kun suunnattiin jyväskylää kohti. oltiin niin väsyneitä, ettei mistään tullut mitään. Varmaan kaikki hermostuivat meihin, kun naama punaisena naurettiin ja huudettiin junassa, eikä tietysti hävettänyt :D

Vielä täytyy kehua, että paikkamme areenalla olivat aivan loistavat. Aivan keskellä ja 9 rivillä, joka oli juuri sopivassa kohdassa tarpeeksi edessä. Näki hevoset myös tarkemmin lähempää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti