tiistai 8. helmikuuta 2011

Reenit alkakoon!

En jaksanut tämän tarkempaa klippausversiota väsertää :D Mutta tosiaan ns.Viitta jätettiin hepalle ja tietysti ne pää ja jalat jäivät klippaamatta.
Nyt sitten saa reenata ilman huolen häivää, miettien, hikoaako poni niin paljon, että joutuu viettämään loppupäivän sisätiloissa yksikseen. Enää ei sitä huolta ole! Voi huoletta heittää pihalle.
Klippaus siis onnistui paremmin kuin odotinkaan! Neiti oikein tykkäsi klipperistä! Tuntui niin kivalta, että ylähuuli tötterössä oltiin melkein kokoajan ja sen lisäksi neidin piti ylähuulellaan vähän väliä "hieroa" hartioita ja olkapäätäni :)

Pumpulin laitto korviin sen sijaan oli kamala järkytys. Ja ne neiti ravistelikin kesken klippauksen pois. Jätettiin jalat ja pää ajamatta, sekä jätettiin selkään ns. viitta lämmittämään peppua ja selkää. Laitan heti kuvaa kun saan otettua!

Mentiin tänään sitten kentällä taivutuksia ulos ja sisälle ympyrällä. Mentiin myös etuosakäännöksiä ja muutamia lisäyksiä. TODELLA HYVIN neiti meni ja olen todella tyytyväinen. Tuli taas niin kivaa rentoa ravia että huhhuh.. Ja laukkakin luonnistui todella hyvin myös Seban huonompaan eli oikeaan kierrokseen.

Lopuksi vähän kahlailtiin hangessa ja otettiin muutama ravipätkä, sekä käveltiin tallialuetta ympäriämpäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti