keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Sairaslomailu jatkuu!

Siskopuoleni Anna kyydissä! Anna käy välillä mukanani tallilla opettelemassa hieman heppahommia ja ratsastuksen alkeita!

Hieman on blogin kirjoittelu jäänyt kiireiden ja koulun alkamisen vuoksi.Voi tätä hevosen omistajan elämää! Hevoseton on huoleton vai miten se meni? Seba aristaa edelleen jalkaansa,johon hokilla potkasi.Juurikaan lämmin ja turvonnut se ei enää ole,paitsi hieman haavan päältä. Ei myöskään ontumalla onnu, vaan ennemmin meno näyttää kovin jäykältä.

Kävelyhommia yritetty kovasti tehdä, mutta kun neitillä on niin paljon virtaa "lomailusta" niin ei niistä todellisista hommista meinaa tulla mitään. Jotain sikinsakin pohkeenväistöä ja avoja ollaan aikaiseksi saatu sekä pikku ravipätkiä(kentän pitkä sivu ravissa yms), jos jalka vähän vertyisi.

Neidin heinääkin saa taas runsaasti vähentää, kun meinaa tuo maha kasvaa jo silmissä. Aivan liikaa heinää!! Mutta toisaalta taas..Mielummin liikaa kuin liian vähän.

Itse olen myös pientä flunssaa potenut viimepäivinä,ja nyt tämän saisikin sairastaa kokonaan pois kun Sebakin lomailee. Sunnuntain estevalmennus taitaa taas jäädä myöhemmälle. Kova halu olisi jo päästä kunnolla ratsastamaan, mutta parannellaan jalka nyt kunnolla!
Ei näytä Sebakaan kovin hyväkuntoiselta, kun imppareita on vähän väliä ja kokoajan niistä tulee pieniä sairaslomia!EI JESTAS TUOTA HEVOSEN MAHAA! mutta minkäs teet kun et kokoajan voi vahtia kuinka paljon neiti syö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti