tiistai 4. tammikuuta 2011

Kirotut hokit!

Ja taas on neidillä mukavan kokoinen vekki vasemmassa takajalassa ULKOPUOLELLA?? Vuohisen yläpuolella. Miten tää voi taas olla mahdollista? ja sama jalka kuin viimeksi ja taas poni ontuu..Imppariherkkä kaveri. Juuri kun taas oltiin päästy reenaamisen makuun.

Eipä auttanut sitten kuin kävelyttää neitiä. Menin Zacran tarhaan,jossa on ainakin puolen metrin hanki, kun Zacra kävelee vain tarhan etuosassa. Kyllä oli neidillä kahlaamista ja jalkakin viilentyi. Seban mielestä hanki oli niin kiva,että kokoajan piti kaivaa hankea ja leikkiä ja sittenpä siellä oltiinkin liinan päässä jo piehtaroimassa.

Taas alkaa tämä muutaman päivän hauteilla leikkiminen,mutta minkäs teet. Onneksi ei pahasti ontunut, jos se jalka siitä nopeasti virkoaisi.
joo nyt on kyllä ehkä surkeimmista surkein video, kun kamera ei jostain syystä tarkentanut ja akkukin loppui niin video pätkäsee kesken, enkä ehtinyt ihan kuvaamaan piehtarointia, mutta siellä sitä köllöteltiin.

Löysin muuten Seban veljestä kuvan, myös asustaa suomessa, on muuten aivan saman näköinen :) hyppytyylikin kovasti muistuttaa Seban hyppytyyliä pienillä esteillä. Tämä ruuna on siis Sebastian III isä Rebus ja emä Siive(Iive) eli samat kuin Seballa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti