maanantai 17. tammikuuta 2011

Treenit voivat taas jatkua!

Seban nykyinen ovi"kyltti" joka pitäisi vaihtaa kun loimitusohjeet ei ihan täsmää! heh! tosiaan voisi uuden tehdä

Voi tätä ilonpäivää kun Seba on taas kunnossa! Kyllä valitettavasti neidistä vain huomaa,että on lomaillut impparin takia. Perjantaina juoksutin Neidin ja voin sanoa, etten taas pitkään aikaan ole nähnyt niin lennokasta ja hienoa ravia neidiltä liinan päässä! Tosin olihan siellä niitä pukkejakin välissä. Käytiin sitten myös pellolla puolen metrin hangessa ja Seba ravaili ja pomppi ja hyppi ja laukkaili ihan miten sattuu narun päässä ihan mihin suuntiin sattuu! Mutta antaa mennä kun loma oli ohi ja kivaa neidillä oli!
Lauantaina sitten käytiin Sannan ja Zacran kanssa Kävelemässä pellolla ja pellon ympäri, kun pakkastakin oli taas yli -20c Vähän ravailtiinkin kentällä, mutta eihän se neiti vieläkään jaksanut keskittyä mihinkään :) voi hassua heppaa. Sunnuntaina taas Niko käytti minua tallilla, joten juoksutin sivuohjien kanssa ja Seba lensi kerran polvilleen kun riehui ja sen jälkeen kompastui ja liukastui. Ja yllätys yllätys! Neiti ei meinannut siltikään malttaa hidastaa menoaan! Onneksi lopussa saatiin jo hyvää rentoa pätkää, jotta voitiin lopettaa työskentely. Ei kyllä sivuohjista kovin paljon hyötyä tällä kertaa ollut. Neiti oli ennemmin kuin joku kaupungissa asustava päätä heilutteleva pulu.

Tänään taas olin menossa kunnolla ratsastamaan Neidin niin kappas kun yhtäkkiä kyyti tulikin hakemaan ja ehdin ehkä 20 min ratsastamaan. Nopeasti vain askellajit läpi ja aivan päin p******ä!! Ei voi mitään kun piti mennä Nikon veljelle ja hänen tyttöystävälleen syömään ja kyläilemään. Huomenna sitten kunnon rääkkiä!

PS. Seba jäi nyt kunnon laihikselle ison mahansa kanssa. Sairasloma kun vähän lisää neitiä lihotti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti