keskiviikko 29. syyskuuta 2010

valmisteluja seuranmestaruuksiin

tänään hypättiin ensin yhtä ristikkoa ympyrällä ja sitten kahta isoa ristikkoa.Ristikot olivat halkaisijalla pituussuunnassa, niin, että este hypättiin aina lyhyeltä sivulta.

Tässä taiteellinen pikainen piirros kentästä ja ristikoista,mustat pisteet on reitti mistä mentiin, välillä tietysti suunta vaihdettiin niin saa samankaltaisia käännöksiä kumpaankin suuntaan
Seba oli oikein kiva ja kuuliainen hypätessä. Kuunteli ponistuspaikankin suhteellisen hyvin, vaikka vieläkin vie itsensä lähelle estettä, kun jostain syystä tykkää hypätä esteen mielummin läheltä kun kaukaa. Suurimmat osat laukoistakin neiti vaihtoi ihan itse vain painoavuilla (HUOM! ei esteen päällä vaan esteen jälkeen).Viisas tyttö!
Seba ei myöskään yhtään vauhkonnut. vaan oli tosi rauhallinen, meni jopa puomikasaan ohi moitteettomasti.Edistystä. Hah..
Vaihdettiin lopuksi vielä ristikot 70-80cm pystyiksi, jotta tulisi muutama ratakokoinen este Sunnuntain kisoja varten.
Niin tosiaan. Ilmoittauduin killerille seuran mestaruuksiin 80 cm luokkaan.Vielä pääsee yhdet ulkokisat pomppimaan jos sää sallii.No onneksi killerin maneesikin on Seballe tuttu jos sinne joutuu, kun noin puoli vuotta siellä majailtiin.Ei pitäisi mörköjä olla.
Olin niin tyytyväinen neitin hyppyihin, että sai vähän enemmän omenoita.Ja äitin lähettämät leivät.

Reenin tarkoitus oli , että saadaan melkein heti kääntymisen jälkeen este eteen, ettei aina tarvitse sitä kunnon suoraa olla.nyt tuli suoristus vain yhdelle tai kahdelle laukalle. Viime kisoissa kun niin pienet tiet oli, eikä meinannut edes suoristamaan ehtiä.

Positiivisin mielin kisoja odottelemaan. Eikä edes tarvitse herätä aikaisin kun kisat alkavat vasta kolmelta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti