tiistai 28. syyskuuta 2010

aurinkoisia syyskelejä!

ihanaa,kun aurinko on nyt paistanut!Vaikka kylmä onkin.

*Minä ja Sanna irtohyppypuuhissa


*Killerin kisoista tehty piirroskuva..heh..joku netin piirrosmuokkaus

Sunnuntai 26.pvä
Ajattelin ottaa laukan työn alle. Pistin 3 laukkapuomia. Oli myös 4 ravipuomia. Ravipuomit oli hieman normaalia pidemmällä välillä, jotta hieman joutui venyttämään askelta. Laukkapuomeissa samoin.Tarkoituksena onkin nyt kehittää hieman Seban laukkaa, kun on niin matala ja voisi olla hieman pidempi, mitä nyt on. Venyttää kyllä taivaisiin kun laukkaa vähän lisää, mutta näin normaalisti.
Puomit meni tosi kivasti. Pari kertaa neiti sähläsi jalkansa miten sattuu, mutta todella tyytyväinen olin, kun edellinen kerta meni ihan pipareiksi, kun neiti ei malttanut keskittyä. Laukattiin todella paljon, Mutta hyvää tekee välillä.

Maanantai 27. pvä
Piti mennä tallille.Kaverini päätti tulla meille yöksi, joten jouduin raahaamaan toista mopokypärää skootterin penkin alla, joten en saanut lisävaatteita mukaan, kun hieno puman laukkuni,joka menee olan yli, on rikki, joten nykyiseen "vara" laukkuun ei mahdu paljoa tavaraa. Olisin siis skootterilla jäätynyt, jos olisin tallille ajanut kaverini kanssa, kun suoraan koulusta olin menossa. Miksikö en voinut käydä kotona lisäämässä vaatetta? Bensakin oli lopussa, 2 päällä viel tuo minun skootteri tajuttomasti bensaa ja äiti pääsi vasta 6 töistä. Sen jälkeen jaksanut ruveta sitten ramppaamaan ja ajattelin että pitäkööt sitten jo nyt sen vapaapäivän ja loppuviikon ramppaan sitten tallilla. No kaverini Fanny sitten soitti että saako lainata Sebaa maastoon kävelylenkille. No sinnehän se Seba lähti kavereidensa kanssa köpöttelemään. Varmasti teki hyvää, kun eri ratsastaja selässä ja kevyt päivä.

TÄNÄÄN sitten Menin Sannan kanssa tallille. Ensin meinasin mennä sivuohjilla ,kun olin niin hemmetin väsynyt koulussa. Tallille päästyäni, otin kuitenkin hackamoret käyttöön.Käytiin alkukäynnit peltoa kiertämässä. Ensin Seba oli jotenkin taas todella nihkeä ja tahmea.Onneksi reipastui siitä ja laukat olivatkin tänään aika hyvät. Hieman Lisättiinkin laukkaa suorilla ja hyvin venyi. Ravi oli alussa taas melkoista kipitystä, mutta rentoutui kivasti ja pidenti askelta ainakin 10 cm. Tänään Seba jopa käveli hyvin ravien ja laukkojen välissä, saatiin pehmeitä siirtymisiä ravista käyntiin ja takaisin raviin. sekä käynnissä laukkojen jälkeen tehtyä muutama etuosa käännös ja väistätettiin ympyrällä hieman sisäpohjetta.
Suhteellisen tyytyväinen taas poniin. Yleensä juuri silloin, kun olen väsynyt, niin Seba ei malta keskittyä mihinkään. Tänään onneksi jaksoi.Saikin sitten pari kourallista pikkuomenoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti