torstai 6. heinäkuuta 2017

8 vuotta yhdessä

Täällä taas pitkästä aikaa. Koneeni on hieman eri mieltä näppäimistön toimivuudesta, joten toivotaan, että saan jonkinlaisen tekstin aikaiseksi, ennenkuin minulla menee totaalisesti hermo..(ai mitkä lyhyet hermot..)

Tietäisipä taas mistä aloittaisi, mutta jottei mene ihan turhanpäiväiseksi jorinaksi niin kerron lähinnä asioista, joista minulla on vähänkään materiaalia!

ratsutuksessa  1.7

Ollaan päästy treenissä tosi hyvin vauhtiin ja kokoajan pikkuhiljaa lisätty treeniä. Aikaisemmin en ottanut esimerkiksi valmennusta ja ratsutusta samalle viikolle, mutta nyt Seban kunto ja jalka kestää taas kovemmankin käytön, joten en ole ollut hampaat irvessä miettimässä päätäni puhki, että uskallankohan nyt tehdä tätä ja tuota, kun ja jos vaan nyt se ei kestäkkään. Vastaan tähän suoraan, että turhia ovat olleet huolet. Neiti on liikkunut ihan niinkuin ennenkin. Ei ole ontunut jonkun tietyn päivän jälkeen tai muuta vastaavaa. Toki vielä kun treeniä on lisätty, on ollut välillä lihakset hieman jumissa, mutta Tähän keinoon auttaa hieronta ja kevyemmät päivät väliin.



Viimeksi Seban lihaksisto olikin hierojan mukaan parhaan tuntuinen, mitä on koskaan ollut. Jumeja ei juurikaan löytynyt.  Innolla odotankin ensi kertaa, koska nyt on treenissä taas paljon enempi muutosta, eli maastoileminen ja hyppääminen.


Sebahan on maastossa aika vireä peli ja usein siellä steppailee, joten kävelykuurilla tai kevyellä liikunnalla on aina vähän 50/50 viitsiikö maastoon lähteä. Nyt ollaan jo useamman kerran käyty ja KYLLÄ OLLAAN NAUTITTU!! Ai että miten ihanaa! Ja kuin olettaa saattaakin, aika napakasti lähti Seba maastossa ensimmäisen kerran laukkaamaan. Yllättävän hyvin pysyi pöksyissään, mutta itseäni oikein nauratti, kun Seba jo paikoillaan mallailee laukkaa, että milloin saa luvan lähteä. Yksin se on oikeastaan rauhallisempi. Kaverin kanssa pitää olla aina lähestulkoon takapuolessa kiinni ja yhtään ei voi jäädä jälkeen tai neidin hermo ei kestä. Viime maasto mentiinkin tallikaverin kanssa ja sain tuntea kuinka hienon levaden Seba osaa tehdä.

Nyt, jotta otsikko ei jää huomioitta, tuli minulle ja Seballe 22.6 8 vuotta yhteistä kavioliittoa täyteen. Olin samana iltana iltatallissa ja Seba sai toteuttaa yhtä lempipuuhaansa, eli irtojuoksutusta (porkkanoita unohtamatta)



Satuin muuten juuri mainitsemaan facebookissa blogin sivulla, että inspiraatio hukassa kun näppäimistöllä on oma mielipide asiaansa. Jos tekstin välissä on ylimääräisiä u- kirjaimia, niin ne tulevat sinne ihan itsekseen. Myöskään osa erikoismerkeistä ei toimi. Odottelen taikuria tai lottovoittoa. Mutta jos kuulumiset kiinnostaa, voi käydä myös blogin facebook sivulla, johon pääset tästä. Yritän siellä nyt aktivoitua enemmän!

Pysykäähän kuulolla. Seuraava postaus koskee viime viikon torstaita, jolloin hypättiin ensimmäistä kertaa yli 9 kk tauon jälkeen!


"Onko pakko lähteä töihin jos ei halua"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti