perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kuvia ja vielä vähän lisää kuvia..

Treenit ovat sujuneet aivan mahtavasti. Oikeastaan koko tämän viikon, on Seba ollut mitä parhain ratsastaa. Ajoittain se jää pohkeen taakse ja kuumuessaan alkaa peräpää tekemään salsan omaisia liikkeitä, mutta muuten ei ole kyllä valittamista. Vielä on epätasaisuutta edessä, mutta kokoajan paranee, mikä on tietysti mahtavaa, koska tietää tehneensä jotain oikein!

Seban muutaman vuoden takainen vuokraaja kävikin eile katsomassa Sebaa ja otti meistä kuvia, joten nyt niitä sitten riittää. Otin varmuuden vuoksi gramaanit, kun Seba oli virkeällä tuulella ja olkapäät (taas kerran) ovat vähän oireilleet.
auts mikä asento.....
Tänään mentiin ilman satulaa rennosti, ajatellen vain, että rento, hyvin liikkuva hevonen, koska viikonlopun Seba joutuu kunnon treeniin, nimittäin huomenna vuokraajalla on valmennus ja sunnuntaina tiedossa ratsutus.

Ensin ajattelin, että nyt on kyllä sen verran virkeä hevonen, että tuleekohan tästä mitään, mutta hienosti käytti neiti energiansa työntekoon, kun keskityin vain siihen rentouteen, hieman pidemmällä ohjalla ja paljon kehuen, sekä käsi alhaalla. Olisin voinut ratsastaa vaikka kaksi tuntia, kun oli sen verran miellyttävä ratsastaa, niinkuin oli eilenkin.

Ollaan muuten aloitettu myös laukkapuomit ja yllättävän maltillisesti Seba menee. Oikeastaan asenteella "liian helppoa". En meinaa malttaa odottaa tämän kuun loppua, kun otetaan ensimmäiset hypyt!

Seba pääsi myös ekaa kertaa irtojuoksemaan toissaviikolla, eli päästelemään ilman mitään ylimääräisiä apuohjia ja ai että kun se nautti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti