torstai 2. maaliskuuta 2017

Päivitystä treeneistä

Hupsistakeikkaa.. Viime postauksesta melkein kuukausi aikaa. Tähän ei ole oikeastaan mitään järkevää syytä, en vain ole jaksanut aloittaa tekstin kirjoittamista, vaan mielummin olen avannut netflixin ja tuijottanut sitä. Hirveän hyvä tekosyy etten sanoisi.

Nyt sitten asiaan!

Materiaalia on parinkin postauksen verran ja ensimmäinen valmennuskin oli vime viikon torstaina. Ai että se muuten meni hyvin! Tehtiin käynnissä keskiympyrällä sulkuja ja avoja. Ravissa siirtymisiä ja ravin kontrolloimista todella hitaaksi ja vastaavasti taas reippaaksi. Ihan perus juttuja, mutta juuri niitä tärkeitä asioita. Laukassa haettiin lähinnä vain rentoutta ja kontrollia siihenkin, ettei mennä kuin juna raiteilla kohti tamperetta. Olipahan muuten hiki valmennuksen jälkeen molemmilla. Varasin suosiolla vain 45 minuutin vamennuksen, kun ei ihan täysillä vielä hommia tehdä.

Valmennuksen jälkeen laitoinkin linimenttiä.. Eri linimenttiä kuin viimeksi. Kahden päivän päästä näky oli tämä.Juuri avatun linimentin lahjoitin siis suosiolla tallikaverille.

Valmennuksen jälkeen Seba on ollut todella hyvä ratsastaa. Valmennuksessahan se oli oi
kein yli herkkä. Taisi innostua kun pääsi töihin. Hyvä jos pohkeella uskalsi koskea, joten pääosin valmennuksessa käytettiinkin vain istuntaa ja oltiin tarkkana, että mun jalka pysyy kiinni.

Alla kuvia tämän viikon manantailta. Mentiin kentällä ihan vain askellajit läpi ja vähän siirtymisiä. Hätäjarruina toimi gramaanit, ettei kentän laidalla olevat sapelihammastiikerit säikäytä Sebaa niin, että kuski järkyttyisi ;)Riikka kävi meitä taas yksi päivä kuvaamassa. Siitä teen oman postauksensa, kunhan saan loputkin kuvat. 

Huomenna suunnataan taas valmennukseen. Tällä kertaa eri valmentajan valmennus, mutta vaihtelu virkistää.

Seba eilen pääsi myös ensimmäistä kertaa irtojuoksemaan. Olin menossa juoksuttamaan ja hetken liinassa pyörittelyn jälkeen päätin, että" nyt lasken Seban irti, kyllä se kuuntelee" ja hyvin muuten kuuntelikin! Sivuohjat jätin tarkoituksella, ettei liikoja rallitteluja tulisi.
Viime kuun lopulla tuli muuten vuosi täyteen Seban leikkauksesta. Postauksen pääset lukemaan Tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti