keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Seba kotona

Tänään haettiin tyttö kotiin. Oli se ihmeissään kun suojia tungetaan jalkoihin ja sitten mentiinkin ulos.. Kyllä sieraimet kävi, kun pääsi ulkoilmaan. Todella nätisti pikku pätkissä käveli kohti traileria ja heti kun liina saatiin taakse, niin käveli nätisti koppiin. Onneksi ei vastustellut, ettei haava reagoinut.

Matka meni hyvin, meillä oli kamerakin autossa, josta näkee, kuinka heppa kopissa kulkee ja omaan rauhalliseen tapaansa se siellä oli.

Kotipihaan kun kurvattiin niin hirnahteluahan sieltä kuului ja vaikka yritti neitiä jarrutella kopista tulossa, niin aika rivakasti se sieltä poistui. Heti talliin ja loimi ja suojat pois, jonka jälkeen irti ja sai heinää mutustella hetken, kunnes vielä kävin sen harjaamassa kunnolla.

"joko päästäsit irti ni pääsisin jatkamaan syömistä?"

Huomasi kylä neitikin, että kotiin on tullut, kun ruoka maittoi niinkin hyvin, ettei edes huomaisi, että on kipeä ollut. Ämpärillinen melassivettäkin meni heti, vaikka klinikalla siitä oli vain hörpitty.

Toinen niin terhakkana kotona

Siinä sitten harjailtuani laittelin vähän muistilappuja.. Eilen jo yhden laitoin.. Eihän niitä tullutkaan kuin pari.. heh. No laitoin ruuatkin tietysti.


Tässä välissä kävin ratsastamassa supermummo Sipsin pellolla ja radalla, jonka jälkeen vielä laitoin illaksi melassiveden ja vähän vielä heinää ennen iltaheiniä.. Nesteytys on tässä vaiheessa hyvin tärkeä, koska ruokamäärä on pieni.

Hyvin näytti kotiutuvan ja omaan tapaansa söi kaiken heinän mitä sai.. Toivotaan, ettei enää takapakkia tule, esim tyrää haavaan. Josko neiti malttaisi rauhassa tallissa olla, vaikka muut lähtevät ulos.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä parantumiseen. Tuliko pitkä sairasloma? Paljon kustansi hoidot? Mikä ennuste kuntoutua normikäyttöön?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintaan sano vain sen verran, että kallis. Ja kyllä se ihan normaaliksi toipuu. 3kk päästä kontrollikäynti klinikalla, katsotaan haava ja ultrataan. kolmannella kuukaudella saa alkaa lisäämään kävelytystä.

      Poista