lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kuulumisia ja toipumista

Seba on voinut hyvin ja ruoka maistuu. Joka päivä olen käynyt harjailemassa ja siinä samalla siivonnut uudestaan karsinan, jotta karsina mahdollisimman puhdas haavaa ajatellen.

Nätti Potilas

Haava on omaan silmään aika kivasti ummessa ja rupea vähän tullut sinnetänne, mutta en viitsi kyllä yhtään niitä repiä. Todella laimealla betadinella pyyhkäisen/tuputtelen, jotta saa ylimääräisen lian ja purut pois. Tämän jälkeen suihkutetaan vielä tököttiä perään.Tänään meillä oli "porkkanaleikkejä" ja Seba sai myös minun suusta ottaa porkkanan. Isäkin kävi tänään potilasta katsomassa ja muutamat porkkanat syötti. Niinkuin aina isällä on Seban kanssa tapana niin "suu tyhjäksi, niin saat lisää, elä ole hamsteri"  :D 

Emmakin oli tänään mukana ja harjaili Sebaa ja rapsutteli ja pusutteli sen kanssa. Emman blogiin pääset TÄSTÄ

Tänään kävin myös kävelemässä Sipsillä, koska vapaapäivä olisi ansaittu, mutta huomenna meillä on mienet tallikisat puomien ja esteiden merkeissä. Mennään ihan treenin kannalta ja radan jälkeen saa ottaa tehtäviä uusiksi, jos haluaa.


Sipsin perinteinen, "nyt on hinkattava nenää" :D

Huomenna menen tallikisoissa uudella tuttavuudella ristikkoluokan ravissa. Tai olen kerran istunut kyydissä :D Tapaus on myös sellainen, jolla ei kovin paljoa ole hypätty, joten hyvä treeni hänellekkin, kun voi oman maun mukaan mennä.

Alle vielä video Seban estetreeneistä ennen klinikalle lähtöä. Poni oli kiva ja oma itsensä.

1 kommentti:

  1. Mun silmään näyttää kyllä muutamassakin kohdassa kipuiselta ja kaasuuntuneelta...

    VastaaPoista