tiistai 16. helmikuuta 2016

Lainaratsuna supermummo

Seba ja Emma kovan treenin jälkeen. Plus Emma ja painikaveri Devi, joka pääsi pellolle ja radalle vielä juoksemaan ja riehumaan, kun oli niin ahkerasti vahtinut autoa, äidin mennessä ties missä heppojen kanssa :D

Tänään kävin pitämässä Seban toiselle vuokraajalle tunnin. Harjoiteltiin lähinnä kevyttä istuntaa
 korotetuilla ravipuomeilla, laukkapuomeilla ja kahdella pienellä kavaletilla.

Tämän jälkeen olin luvannut liikutella taas supermummoa. Joskus aikaisemmin ja muutamaankin otteeseen olen blogissa maininnutkin kyseisestä hevosesta. Tällä tammalla on siis ikää jo 27-vuotta, eikä kyllä ikä paljoa paina.



Koulutuupattiin estevarusteilla, kun alunperin oli tarkoitus lähteä vähän radalle ja pellolle humputtelemaan, mutta juuri samaan aikaan, sinne mentiin ajamaan meidän tallin ravuria, joten en viitsinyt sekaan lähteä, kun oltaisiin jääty alle :D

Hieman on levoton jalka mulla. Ei ole saappaanvarsia jalassa tukemassa, ja tuo estesatula on niin flättäriryyppinen, että musta aina tuntuu, että jalat on hevosen suussa asti. No ei nyt ihan, mutta melkein.





2 kommenttia:

  1. Musta on vähän huvittavaa, että oot aina Sennin blogissa pätemässä niin nimelläsi kuin tod. näk. myös anona, vaikka oma blogisi on tälläinen... Katselin myös sun muita ratsastusvideoita, enkä kyllä ihan nyt vakuuttunut että sulla on varaa päteä noilla taidoilla ja ottaen huomioon esim hevosesi tämän hetkisen lihavuuskunnon, vähän oli meinaan mahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan omalla nimellä/tunnuksella kommentoin jos kommentoin :)

      Poista