perjantai 12. helmikuuta 2016

Estetreenit 12.2

Nyt on sitten kunnolla videomateriaalia, lähes joka hypystä. Iso kiitos Emmalle, eli Seban vuokraajalle. Emman blogiin pääset tästä

Tänään oli taas hyppypäivä. Vähän oli väsynyt olo vielä flunssan jäljiltä, mutta kyllä sitä taas keskittyi sitten, kun alettiin hyppäämään. Verryttely oli mun osalta aika laimea, kun menin vähän niin ja näin. (ei ikinä saisi, hyi minä!!)

Aloitettiin ihan 3 esteen innarilla, joten siinä onneksi sai Sebakin hyvin vertyä ja jo parin kerran jälkeen oli alla taas se kuuluisa innokas Seba.

Seba oli tänään ihan pirun hyvin kuulolla ja vastaanotti kaikki pidätteet todella hyvin. Selässä oli fiilis, että "hei mähän saan ratsastaa tätä, tää kuuntelee ja Seba keskittyy joka esteeseen". Mahtava fiilis oli koko hyppäämisen ajan.

On meinaa joskus ollut tai aika useastikkin niin, että Seba vain menisi ja menisi ja se menee sellaiseksi taisteluksi, eli minä vedän ja Seba pomppii ja vastustelee. En osaa kuin kehua mun pientä palleroa tämänpäiväisestä treenistä.

Videolla näkyykin, kun huvikseni loppuun tulin suhteutettua vähän niinkuin kahdeksikkona. Seba sitten että mitäs ihmettä tää nyt on ja sillä oli sitten omia laukanvaihtoja siellä välissä. Mutta terävästi hyppäsi vaikka tultiin viimeinen hyppy vinoon.


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näytti meno! :) niin rauhallisen oloinen sebukka!

  VastaaPoista
 2. Mahtaakohan hevosen selkä olla jumissa, koska jää ristilaukalle, vaikka vaihdat, ja muutenkin laukka ei oikein etenee, vaan askel on todella lyhyttä. Mietin myös sitä, että miksi laiat perseen penkkiin, esteen päällä? Seballe hieroja ja ratsasta sitä kunnolla eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on aina tuollainen esteillä, ellei "rallita" esteillä.. sillä on lyhyt laukka muutenkin.. aikaisempia videoita jos olet katsonut niin samanlaista on :) hieroja kävi jonkin aikaa sitten ja siitäkin postaus löytyy, niin ei laukkaan aihauttavia jumeja juuri ollut. tai oli ja ei.. mutta aina se on esteillä samanlainen innokkaana, että laukkoja vaihtelee ja menee ristilaukkaa kun ei malttaisi

   Poista
 3. Kiva nähdä taas teidät treenin merkeissä! Hyvää treeni kevättä sinne keski-suomeen, taas vaan pakko sanoo et esteillä hyvä eteenpäin katsominen, ei katota loppuraveissa jne sinne hiekkaan ;) you konw! Hyvin huomaa miten sun oma kroppaki rentoutu kun siirryit käyntiin ja pää nous ylös! Tsemppiä reeniin :)

  VastaaPoista