maanantai 22. helmikuuta 2016

Koulutreeniä 22.2

Super, Super ja Super ja oli muuten Seba eilenkin! Eilen mentiin koulusatulalla väistötreenejä käynnissä ja ravissa. Oikeasti se kulki jopa ajatuksen voimalla! (no ehkei ihan, ainahan siihen vaatii ratsastajaa, mutta kuitenkin).



Tänään mentiin ihan vain askellajeja läpi ja hain heti alusta alkaen ponnekkuutta menoon, eli ei sekunttiakaan lusmuilla. Vähän otetiin käynnissä ympyrällä myös takapäälle väistöä.



Seban liikkeestähän ei saa näyttämään mitään "laatuhevosen" liikettä, mutta selkään tuntee eron kuin päivän ja yön. Ja tänään ja eilen oli juuri niitä päiviä, kun ei voinut kuin nauttia, miltä te tuntui, kuinka hyvin se teki töitä, oli kuulolla ja rento. Ainahan tuo pieni pippurinen kuumuu, kun tosissaan tehdään hommia, mutta hanskassa ja alla ja pieni kuumuminen on minusta vain plussaa, kun silloin pääset työstämään, eikä tarvitse pumpata liikkumaan eteenpäin.

Alle video



Linkki videoon

Moni näkee Sebassa sellaisen tönkön normaalisti puksuttavan pollen, mutta selkään mennessä oikeasti huomaa vasta sen eron, milloin se kulkee ja milloin ei. Ylpeä omasta otuksesta.

Joku tietysti huomio gramaanit, mutta ne ovat siksi, kun omat olkapääni, varsinkin oikea, on taas kipeä, niin jos heittäytyy vahvaksi, voi niillä vähän avustaa, kun mun olkapäät ei kauaa jaksa vahvaa hevosta. Tänään ei kyllä tarvinnut käyttää gramaanejakaan. kunhan löllyivät mukana. Sama oli eilen.

Torstaina sitten hypätään taas.

2 kommenttia:

  1. Milloin menet taas Heikillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heikillä nyt treenataan vain selkäännousua ja katsotaan miten etenee, joten en osaa sanoa yhtään milloin "menen" Heikillä.Selkäännousua ollaan kyllä treenailtu.. Mennään myös huhtikuussa taitavan hevosen käsittelijän kurssille.

      Poista