sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Erikoispostaus : Wizage Primetime Pearl "Amalia"

Suurin osa lukijoista varmasti on huomannut, että luonani asuu väliaikaisesti toinenkin koira, eli Amalia.Wizage Primetime Pearl, eli tutummin Amalia (AM, Amaliini), on siis Devin äiti.

Devi ja Amalia

Amalia vs. Devi


Amalia on 6- vuotiaaksi kääntyvä Amstaffi narttu maailman mahtavimmalla persoonalla. Amalia tykkää aivan kaikesta, mitä sen kanssa tekee ja on aina iloinen. Jopa juttelu sille, saa hännän heilumaan ja pusut ovat silloinkin taattu juttu, koska Amalia on super antamaan rakkautta ja pusuja.

Amalia on nyt ollut minulla hoidossa 5 kuukauden ajan ja on vielä muutamankin kuukauden. Onhan se omalta osaltaan rankkaa kahta koiraa pitää, mutta on tuo vain sellainen tapaus, että kyllähän sen tuossa jaloissa  lämittävänä patterina ja true rakastanaja pitää. Amalia tykkää nimittäin makoilla ja nukkua. Kunnon super sohvaperuna sisällä ollessaan.

Kävin kylässä Devin kasvattajalla, eli Amalian omistajalla ja pusujahan se Amalia ensimmäisenä antoi.

Amalian kanssa haastetta tuo ainoastaan se, että lenkillä on oltava varuillaan muiden koirien suhteen. Onneksi neiti tottelee käskyjä, joten nätistihän se vierellä kävelee, kun muut koirat ohitetaan.

Tämä terhakka tapaus on myös siinä mielessä helppo, että se osaa kyllä viihdyttää itseään. Annat sille sisällä lelun, se juoksee itsekseen sen kanssa ympäri huushollia. Ulkona taas viet minne tahansa pöpelikköön, missä on puita/ oksia, niin saa muuten oksat kyytiä ja tyttö nauttii siitä joka kerta.

Amalia on myös samanlainen super rakastaja kaikkia ihmisiä kohtaan. Miehet ja niiden parrat on jostain syystä ihan in ja jos partaan ei saa koskea niin varokaa korvianne, sillä putsaaja on jo paikalla :D

Taakanveto on mahtavaa ja kyllä oli hauskaa kyytiä kera Amalian

Amalialla on myös pari pentuetta. Kerrassaan mahtava äiti ollut.

En vielä tiedä kuinka kauan Amalia minulla on, mutta ainakin 4 kk ajan.. Mainittakoon vielä, että jokainen, joka täällä on käynyt ja Amalian nähnyt, niin ovat siihen rakastuneet! Se vain on sellainen herttainen rapsutuksia ja pusuja haluava neiti. Amalia on vieraillut naapurin lapsiperheenkin luona, kun lapset ovat niin tohkeissan Amalian rakkauden osoituksista ja innokkaasta leikkimisestä pallolla. Plussana se, että Amalia on koulutettu niin hyvin, että se tottelee myös lapsien (ainakin naapurin lapsien) käskyjä.

Meniköhän tämä nyt liikaa kehumiseksi :D Anyways.. Amaliasta olisi myös videota, jos haluatte lisää kuulla tai nähdä.

kodin vartija Amalia


Me jatketaan Amalian kanssa nyt sunnuntain pötköttelyjä sohvalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti