torstai 17. joulukuuta 2015

Taukoa ratsastuksestaKävin eilen lääkärissä, kun toissapäivänä (2006) leikattu jalkani rupesi yhtäkkiä turpoamaan ihan järettömäksi ja oli kosketus arka, sekä kävely sattui (oireili jo aiempinakin päivinä). Se on monta kertaa aiemminkin hieman kipuillut, mutta onneksi vain hetkittäin ja satunnaisina päivinä. Tottakaihan se herkemmin rasittuu, kun se on leikattu ja on näinollen hieman hauraampi, jos sen näin voi sanoa.

Ensimmäisenähän lääkäri kysyikin "oletko kävellyt paljon?" - No kyllähän minä, kun kaksi koiraa lenkitettävänä, eikä autoa millä kulkea, joten kauppareissut ynnä muut hoituu myös jalan.

Tuomioksihan sieltä pamahti tulehduskipulääke kuuri, MAHDOLLISESTI rasitusmurtuma (kuvataan jos ei muutamassa päivässä helpota) ja tietenkin ei jalkaa jalustimeen ja mahdollisimman vähän kävelyä 5-7 päivän ajan. Nice! Ja helppo homma kahden koiran kanssa. Onneksi sentään tallilta löytyy auttavia käsiä, joten Seba saa ainakin liikkuakseen.


"Poseeraa keskenäs..."


Alle laittelen toissapäiväisiä videoita. Olin tosiaan jo aamusta tallilla tallikaverini kanssa ja hän otti muutaman pätkän videota. Olin itse ihan super väsynyt jostain syystä ja päädyin menemään hetken ilman satulaa lämmittelyksi, jonka jälkeen heppa irti ja virrat pois! Tosiaan oli tuo ratsastuskin juuri sen näköistä, että ei edes ajantasalla ole menosta :D Josko ensi kerralla tyytyisi noin väsyneenä vain juoksuttamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti