sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Tallin pikkujoulut 2015

Täytyy sanoa, että aivan mahtava porukka meidän tallilla! Huumoria ja rentoa meininkiä, sekä iloisia persoonia. Erittäin iso kiitos kaikille pikkujouluista.

Moneen mahaan oli syötävää, muunmuassa sipsiä, makkaraa, suklaata, joulutorttuja, pipareita, riisipiirakoita, kasvispiirakkaa, suolatikkuja.. Koiratkin saivat kotiin ylimäärääiset makkarat, joita ei jaksanut kukaan syödä. Juomisina oli kahvia,glögiä,mehua ja teetä.


Ohjelmanahan tallilla sitten oli hevosten kanssa, joko selästä- tai maastakäsin suoritettava tehtävärata, sekä itse järjestin pienen tietovisan lähinnä talliin ja sen asukkaisiin liittyvillä kysymyksillä. Rahaa kun on mukava tuhlata niin tottakai ostin pienen palkinnon voittajalle, joka sisälsi ihanan vaaleanpunaisen my little pony pehmolelun ja suklaata.

Satula pois ja tehtäväradalle!
Itsehän minun ei pitänyt tehtävärataa mennä, kun ajattelin, että tehkööt vuokraajat, kun toinen halusi tehdä ratsain ja toinen maastakäsin. No sittenhän sieltä suita avautui "Onhan sunkin nyt mentävä". Vähän aikaa tuumin ja sanoin että selvä sitten, teen sen ilman satulaa.. Alla siitä video, jossa ikävä kompurointi, ja tonttuponin tonttulakkikin lähti päästä. Sebaa ei kuitenkaan sattunut.


Tallilla menikin sitten sellainen 6 tuntia.. Mentiin nimittäin toisen Seban vuokraajan kanssa jo 10 aikaan katsomaan valmennuksia, jotka ennen pikkujouluja pidettiin. Tallilta lähdettiin hieman 4 jälkeen pois.

Hieman erilainen postaus tämä, mutta hope so you like :D

tonttuponi SebaEi kommentteja:

Lähetä kommentti