torstai 3. syyskuuta 2015

Pitkästä aikaa esteillä

Eilen päästiin taas hyppäämään, kun sain apukäden tarvittaessa nostamaan esteitä. No eihän niistä yksikään tippunut, vaikka välillä Seban leikkiessä syöksysukkulaa, kavio puomiin kolahtikin.

kuvakaappaus


Aloitettiin ihan simppelillä puomi-ristikko-puomi tehtävällä, jolla alkuverkkailtiin. Seba ei meinannut ollenkaan innostua, kunnes jonki aikaa oltiin menty seuraavaa tehtävää, eli kolmen pystyn jumppasarjaa, jotka olivat kahden laukan väleillä.

Alkuun välit laitoin tarkoituksella hieman pidemmäksi, jotta heppa vähän venyisi. Lopputreenit mentiin hieman pienemmillä väleillä. Meidän maneesi on kuitenkin sen verran pieni (ainakin tuntuu siltä, että seinät ovat niin lähellä), niin tuntui jostain syystä, että laukka jäi liian vaisuksi. Syy varmasti myös veryttelyssä, en ottanut normaaliin tapaan laukassa lisäyksiä, vaikka Seba tuntuikin nihkeältä. Oma moka. Hyppytaukokin varmasti vaikutti asiaan, niin ei ollut ihan tatsissa mukana. Seba kyllä parit kerrat pelasti minut, hyppäämällä kaukaa tai ottamalla ylimääräisen askeleen ennen estettä.

Videolla tosiaan kuuluu äänet, otin siihen vain satunnaisia klippejä ja en jostain syystä osannut olla ollenkaan vakavana treenien ajan, vaan hihittelin, naureskelin ja höpötin selässä. Ensi kerralla lupaan tsempata!

Toivottavasti saadaan pian taas kuvaaja tallille!


1 kommentti: