perjantai 14. elokuuta 2015

Mitä blogille on tapahtunut?

Otsikko varmastikkin selventää hyvin, mistä aion tässä postauksessa kertoa.

Oma koneeni on edelleen rikki, tosin on se jo huoltoon asti päässyt, joten innolla sitä odotellessa. Pahoittelut siis hiljaisuudesta.

Mitään erikoista ei kuitenkaan ole tapahtunutkaan, joten sinäänsä ette ole jääneet mistään paitsi. Seba tarhailee edelleen herra Meku ruunan kanssa ja ovat aivan kuin paita ja peppu. Vitsaillaankin, että heillä on niinsanotusti "salasuhde". Ai miksi? - Hellyyttä annetaan toisilleen vaan kun kukaan ei huomaa. Tämä on todistettu muutamasti kun siellä ollaan rapsuteltu toisiaan ja joku saapuu paikalle, niin molemmat hevoset ovat kutakuinkin " ei tehty mitään, näit väärin".

No pari muutosta tässä on tullut. Ensimmäisenä se, että minulle saapui väliaikaisesti asumaan toinen amstaffi, Devin äiti, nimeltänsä Amalia. On siis kämpässä vilinää ja vilskettä. (Amaliaa koskeviin kysymyksiin en muuten sen enempää vastaile, vaikka kuulumisia saattaakin täällä näkyä) Toisena asiana, minulla mitä todennäköisemmin alkaa syyskuussa työt JEEE!! Heti ensimmäisenä ostoslistalla on uudet saappaanvarret ja uudet jalustinhihnat. Jalustimetkin kaipaisivat kyllä vaihtoa. Uskollisesti ovat palvelleet jo 6 vuotta.

Amalia


Lopetetaan tämä turha löpinä ja palaan asiaan taas materiaalin kera.

Kysymyksiä saa laittaa kyllä tulemaan, jos jokin mieltä askarruttaa, lähinnä tietysti meihin liittyen.

Ainiin.. Bannerin tekijöitä jos löytyy, otan innolla uusia tuotoksia vastaan!

1 kommentti: