maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kuulumisia "kulman takaa"

 No ei nyt kulman takaa, mutta kulumisia silti!

Seban kanssa treenit menneet hyvin ja tosiaan edelliseen postaukseen kun kurkkaa, pääsi Seba kaverin kanssa "laitumelle" eli isoon ruohoisaan tarhaan. Kovasti ovat toisiinsa kiintyneet. Toinen kun lähtee ja se tarhaan palautetaan, on ihanaa kuulla sitä hörinää, kun he taas toisensa kohtaavat (kamalien parin tunnin jälkeen :D )

Ötökät kovasti Sebaa kiusaa ja pienikin rapsuttelu on tammalle niin mieleistä, että huulet tötteröllä siitä nautitaan. Vaikka kuinka suihkii ötökkämyrkkyjä, niin kyllä ne vaan syö. Onneksi neiti ei reagoi ihottumalla tai muulla vastaavalla.

Ensi viikolla, tai no tähän kellon aikaan tällä viikolla, hypätään! Viime viikolla Seba pääsi hyppimän vuokraajan kanssa, minun pitämällä tunnilla. EI voi kuin kehua, oli hienoa menoa! Esteet oli 60-80cm väliltä.

Valitettavasti ei nyt ole uusia kuvia, kun oma koneeni meni rikki.. Saa nähdä milloin saan rahaa kerättyä kasaa sen huoltamiseen.. Johan tässä 3 konetta vuoden sisään mennyt rikki/tiltannut ihan itsestään.. Ai mikä tuuri?

Palataan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti