torstai 7. toukokuuta 2015

Oripoika villinä!

Aloittelin tällä viikolla jo Metkun liikuttelun ja kyllä se Seba vaan tuntuu niiiin helpolta oripojan jälkeen !!

Toissapäivänä kävin Metkua juoksuttelemassa, periaatteella virrat pois, ilman apuohjia, mutta herra kun oli koko vapun lomaillut, oli menokin vähän sellaista. Itsekseen yritti vaihtaa suuntaa tai tulla luokse tai tulla lapa, edellä päin. No mut I WIN THAT CASE ja loppu hyvin kaikki hyvin!Ratsastin samana päivänä myös Seban kentällä, tehden extra taivuttelua.

Tänään kävinkin irtojuoksuttamassa äijän ja siinä samalla Seban! Molemmat saivat siis olla villejä ja vapaita! Metku jo tarhasta haettaessa oli vireän oloinen ja päätin sitten että vien sen suoraan maneesiin, ja ihan hyvä idea oli, sillä vieressä oleva orhiboy steppaili ja kiljui kiimaisille tammoille ja esitteli cooleja muuvejaan! Irtojuoksutuksen jälkeen oltiinkin kuin eri mies ja puunasin Metkun harjan ja hännänkin uutee uskoon!




Seba valitettavasti vieläkin köhii satunnaisina päivinä, joten eipähän kauaa tarvitse odotella, kun klinikalle lähdetään. TÄSSÄ muuten linkki tämänpäiväiseen irtojuoksutusvideoon! Neidillä oli hauskaa!

On tässä onneksi iloisiakin uutisia, nimittäin Devillä oli maanantaina (se kauan ja kauhulla odotettu) sydänultra ja sydän todettiin terveeksi! Mulla on siis terve pikkupoika!

Vetotreeniä!
Palaan taas pian asiaan kuvia saadessani sekä Seban, että Metkun touhuista! Metku ensi viikolla kärryjen eteen ja sunnuntaina ehkä kipuan selkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti