maanantai 5. tammikuuta 2015

Pakkanen paukkuu!

Seba sen kun paranee, mitä useammin olen taas päässyt käymään.. Tänään mentiin vain 35 min, ja AIVAN SUPER NEITI! Tosin pakkastakin oli sen -17c. Jokatapauksessa työstettiin käyntisulkuja, jotka menivät loppuun aivan nappiin. Muutamat laukanvaihdot otettiin, kaikki puhtaasti ja loppuraveissa kevyt ja rento, sekä itsensä kantava neiti! Näitä päiviä lisää!

Vaikka pakkanen paukkuu, ulkoiltava on! Devinkin kanssa käytiin pakkasesta huolimatta todella reipas 40 minuutin lenkki!

Pakasta uhmaten - lenkkeilijät

Deville tilasin talvitakinkin. Hööksiltä.. Eipä ole kuulunut eikä näkynyt? Mahtaako olla joulun ja vuodenvaihteen jälkeisiä kiireitä.


Eilen käytiin vuokraajan kanssa taas maastossa. Minä Sipsi-supermummo 26v:llä ja Seban vuokraaja tietysti Seballa. Sebahan oli sitä mieltä, että piaffi ja paikallaan laukkaaminen on tän päivän hitti, joten oli kerrankin "hauska" katsoa, kun joku toinen siellä kyydissä pomppii maastossa. No okei... Loppumatkasta Seba meni edellä, niin kyllähän supermummokin oli sitä mieltä, että "minäkin steppaan". Itseäni kyllä lähinnä vain nauratti, kun taas komennolla kaikki oli ohi.

Matkalla oli paljon raskasta hankeakin, joten kyllähän ne molemmat hikosivat. Seba tosin enemmän, kun keksi omaa viihdykettä piaffin parissa. Seban vuokraaja tosin keksi, että viihdytetääs neitiä pohkeenväistöillä, kun keran virtaa piisaa! No.. Ainakin oli iloisia ja pirteitä hevosia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti