keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Erikoispostaus: Dollarking "Devi" - Mitä me touhutaan?

Taas vähän erilaisempaa postausta kehiin! Tänään kuulette, Mitä me Devin kanssa tehdään!

Devi on nyt ollut minulla noin 8 kuukautta. Jätkä on kasvanut sinä aikana hurjasti (tällähetkellä säkä 53-54cm) ja painoa tullut reilut 25kg, siitä, kun minulle saapui. (Kokonaispaino nyt 31-32 kg)

                                             
Näin pienestä..


                         
...Näin isoksi!
Koskaan ei Devin kanssa olla käyty kursseilla, vaan ollaan opittu itse ja tietysti neuvojen kautta. Aikaisemmin ehkä olette huomanneet, että Devi on kyllä talleillut ja match show meininkiä ollaan muutamasti kokeiltu tulevia näyttelyitä varten.

Päätä tällä koiralla on vaikka muille jakaa. Varsinkin nyt ihanassa 10kk iässä, kun uhmakin alkoi. Välillä saa tyynyt kyytiä ja jopa petauspatjaa on muokattu uuteen uskoon.. Tottakai Devi on sitä mieltä aina, että "en se minä ollut"

Devin tämän päivän gourmet illallinen. nappuloita, jauhelihaa ja raaka kananmuna. Aamulla ruokaan tulee aina nivelravinne ja omega/lohiöljy, muiden lisukkeiden lisäksi. Devi syö 600g - kilo päivässä. Riippuen kuinka liikutaan. (tähän laskettu myös herkut)
Playtime!

Äidin kanssa kepinvetoa

Match showssa. ikää 6kk


Yleensäkkään Devin kanssa ei riitä perinteiset lenkit, vaan aktiviteettia pitää olla enemmän. Muunmuassa hiekkamontuilla revittelyä, lelun,kepin tai pallon perään juoksemista tai oikeasti reipas pitkä lenkki. Tietenkään ihan joka päivä ei tarvitse "treenata" kuin hullu, mutta pääasiassa näin. Tekemistä siis riittää. Onpahan hyvä syy itselläkin kuntoilla ;)

Paljonhan me myös temppuillaan ja opetellaan uusia juttuja. Nyt Herra osaa antaa molemmat tassut, istua, mennä maahan, ryömiä, seistä ja uusimpana juttuna "kuolla" käskystä. Alla siitä video!




Tarkoituksena olisi aloittaa ihan virran purkamis mielessä/ pienimuotoisena harrastuksena taakanvetoa. Kunhan nyt käydään ensin 1-vuotis terveystarkastuksessa ja siellä on kaikki ok! (ainakin pitäisi olla)

Kyllä tuo tasmaanian tuholainen hermoillekkin osaa ottaa. Vilkas reipas ja jääräpäinen rakas riiviö!

Alle vielä kuvia!

Tallikoira

Aamureippailulla

"Miten niin en mahu enää syliin?"

Jaksaa vielä nostaa syliin reilu 30 kg vauvan!

Sänky muokkailtu uuteen uskoon. Kai se on makuasia miten tykkää nukkua.

Kenkävaras. Tätä kenkien kuskailua tapahtuu päivittäin :)

Rallia pellolla

Kyllä me joskus pelleilläänkin!

Tomerana lähikentällä treenailemassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti