keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Yhdestä murheesta kun pääsee, toinen saapuu..

Kävin tänään tallilla ratsastelemassa ilman satulaa. ONNEKSI se olikin alunperin suunnitelmissa, koska Sebalta löytyi mahan alta, juuri satulavyön kohdalta vekki/ palkeenkieli. En tosiaan tiedä mistä tullut, kun vyö tuskin sellaista saisi aikaan.

Aikaisemminkin Seba on pieharoinut tarhassa, saaden sään kohdalle ihanan vekin, jonka takia myös oltiin hetki ilman satulaa, joten epäilen samaa syytä tähänkin.(piehtaroinut siis jonkun terävän puunkappaleen tms päällä?) Tästähän tulee nyt kolmas ilman satulaa "loma".

Onneksi vekki nyt ei vuotanut kummemmin, ollut märkinyt tai kovinkaan arka, mutta satulavyön kohta aina niin hankala, että voi taas hetki kestää, ennen kuin saadaan satula selkään. Ainakin itse saa kunnon treeniä, jos jotain plussaa hakee. Kisat vaan taitavat 18. päivä jäädä välistä.

Heti ensimmäisenähän säikähdin, ettei vanha ojaan kaatumis haava ole auennut, mutta tämä uusi haava olikin siinä vieressä.

Muutin takaisin äidille eron myötä ja täytyy myöntää, että vilinää ja vilskettä on, kun kaksi terrieriä riehuu keskenään. Devikin painaa jo 16kg (kuva vanha)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti