lauantai 31. toukokuuta 2014

Kuulumisia ja vastaukset kysymyksiin

Seban jalka ok. Heti seuraavana päivänä oli normaali, joten olisiko ollut vain jumissa. Tulin tuossa myös todenneeksi, että Seballa on hieno ja venyvä lisätty ravi (tosin maastossa tuli tämä ilmiö ja kyydissä ei edes kyennyt keventämään) Ainakin lavat saatiin auki ja neidillä oli kivaa. Ehkä joskus ennen eläkepäiviä saadaan sama tatsi treeneihinkin. hehheh.

Tämän kisakauden tavoitteet?

- Metriä mennään sanotaanko näin ihan "lähiaikoina" Ja tuonhan Seba hyppää, mutta minulla sen osalta tavoitteena uskaltaa ratsastaa radalla paremmin eteen, eikä jäädä jarruttelemaan, varmistelemaan ja auttamaan liikaa hevosta.

  1. Miksi lopetit lukion kesken?
  2. - Lukio ei ollut minun juttu. Ja paniikkihäiriöni verotti paljon. Tunteja jäi pois lukuisia, välillä käännyin kotiin luokan ovenkin edestä.

  1. Miksi valitsit amstaffin ja vieläpä uroksen?
  2. -Amstaffi on rotuna ihana ja ihmisrakas koira. Amstaffin kanssa on monia lajeja, joita harrastaa ja pidän amstaffien vilkkaudesta (välillä vähän liiankin, jos liikunta jää vähäiseksi) ja tykkään myös koiran ulkonäöstä ja rakenteesta. Nyt kun joku amstaffia ihmettelee, niin EI.. EN ottanut sitä siksi, että "wau mulla on pelottava tappajakoira" - jota se ei edes ole.
  3. Urosta mietittiin silloisen poikaystäväni kanssa, nyt erottiin. Joten tämä uros oli yhteinen päätös. Ja olen aina halunnut uroksen, kun useimmiten narttujen kanssa ollut tekemisissä. Uros on myös useimmiten hieman kookkaampi ja lihaksikkaampi, joka miellyttää myös omaa silmää. Myös oikeastaan joka suunnassa sukulaisilla on narttuja, enkä narttusotia halua. Onhan se kivaa, kun on mies talossa ;)
  4. Haluaisitko kapasiteetikkaamman hevosen kilpahevoseksi?
-Tottakai haluaisin, mutta minulla on Seba ja lyhyesti sanottuna, Seba on Seba.. Tiedän, että jonkun toisen hevosen kanssa voisin olla ties kuinka korkealla kilpailemassa, mutta tämänhetkiseen tilanteeseenkin nähden, ei siihen olisi edes aikaa, joten tämä riittää minulle. Myöskin se, että Seba on ollut minulla melkein alusta asti, olen itse sitä kouluttanut ja kehittänyt, se on minun alle hevonen, vaikka nyt aina ei halutulla tavalla toimikkaan, mutta kuitenkin. On ihanaa katsoa oman teoksen kehittymistä.

  1. Millä tasolla Seba on kisannut esteissä ja koulussa?
  2. -Seba on kisannut korkeimmillaan 90cm arvostelulla am5, elikkä myös metrisiä mukana ja toisinsanoen siis 90cm. Koulukisoja ei olla käyty.
  3. Mistä Seba tuli sinulle?
  4. -Seba tuli minulle Turusta. Noin 3 kk sitten Seba oli saapunut suomeen, joten oli vielä ihan eesti sporthobune
  5. Milloin on seuraavat kisat?
  6. - 18.6 , jos kyydit järjestyy.
  7. Missä?
-Korpilahdella, suojakalliolla
  1. Millaista koiraa suosittelet ekaksi koiraksi (agilityyn)?
  2. -Tähän tietysti löytyisi monta vastausta, koska monikin koira on hyvä agilityyn. JA ihmisillä on erilaisia "vaatimuksia" koirasta muutenkin. esim. minkä kokoinen, pitkä vai lyhytkarvainen yms. Tähän ei oikein voi yhtä rotua sanoa.
  3. Lemppari hevostarvike merkki?
- Käytän paljon edullisia merkkejä, kuten horze ja equi comfort. varsinaista lempparimerkkiä ei ole. Se tuote, mikä silmään hyvältä näyttää niin yleensä lähtee matkaa .
  1. Minkä pituinen olet?
- 164cm
  1. Kuka on idolisi?
-Minulla ei koskaan ole ollut idolia :)
  1. Lempihevosesi jos Sebaa ei lasketa?
-Tämäkin on vaikea, koska jokainen on omanlaisensa. Ja myöskin riippuu siitä, että lasketaanko olemassa olevat vaiko ei ja pitääkö hevosen olla ns julkkis. Tykkään ratsastaa erilaisilla hevosilla, jokaisessa on jotain hyvää. Mutta paljon mieleen jäi puoliveriruuna Kindzal, joka jonkin aikaa asui tikkakoskella. Myös til.r- Sunshine, jolla kilpailin ensimmäiset aluekilpailuni.
  1. Mitä hevosta jäät kaipaamaan ikuisesti?
- Sebaa tietysti, kun aika jättää..
  1. Tykkäätkö kissoista?
Ei taida juurikaan olla eläintä, mistä en tykkäisi, joten kyllä.. Tykkään kissoistakin
  1. Suosikkisi ei-niin-tunnetuista blogeista?
Luen niin monia, erilaisten kriteerien takia, joten niitä on, mutta esimerkiksi Wantus in wonderland blogia seuraan aktiivisesti, Sekä flying without wings blogia

3 kommenttia:

  1. AM5 arvostelussa vasta uusinnassa on metrin esteet, ei perusradalla. Hypätään siis kokonaan uusi rata korotettuna jos selvittää ensimmäisen radan virheittä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, mutta kylläpähän tuo usein menee niin ,että ne kaikki eivät ole korotettuja ainakaan maksimiin

      Poista
  2. Tuohon "mitä hevosta jäät kaipaamaan ikuisesti" kysymykseen tarkoitin että mitä jo edesmennyttä hevosta :)

    VastaaPoista