lauantai 5. huhtikuuta 2014

YLLÄTYSPOSTAUS YLLÄTYSVIERAILIJA!

Kukahan mahtoikaan tänään käydä Seballa ratsastamassa?

Tässä jonkin aikaa tutustuessa kyseiseen henkilöön, pitkien puheluiden, parin kuukauden ja keskusteluiden jälkeen hieman sattuman kautta, oli nyt mahdollisuus saada hänet ratsastamaan Seballa. Seuraavana onkin minulla vuorossa visiitti sinneppäin.



Jottei mene liian mysteeriksi, eikä kiusalliseksi, niin Seban ratsasti tänään Laura, eli tutummin nettimaailmassa Laep.

Laura oli suunnistamassa tänään tampereelle hevosmessuille ja ohi ajaessaan kävi sitten moikkailemassa meitä. Ollaan paljon puhuttu siitä, että Laura saisi tulla Sebaa kokeilemaan. Alunperin suunnitelmana oli, että Laura olisi jo maaliskuussa tullut tänne yökylään, mutta se ei ihan onnistunutkaan.

Itse en sanonut sanaakaan Seban ratsastettavuudesta, itse ratsastuksen aikana, mutta hyvin tuo näytti toimivan. Ensimmäisen kerran, Seba rentoutui nopeasti uuden ihmisen alla ja asiasta Lauralle mainitsinkin.

Laura varmasti kirjoittaa Sebasta vielä postauksen tarkempine selostuksineen, millainen neiti oli ratsastaa, joten olkaahan korvat tarkkana, (tai no silmät) että milloin postaus ilmestyy. Voipahan olla, että huomiseen menee, kun messuilta todennäköisesti myöhään vasta kotona.

Lyhyesti mieleen jääviä kommentteja
-En osaa sanoa kyllä yhtä tapaa, millä tämä hevonen toimii
- Mielenkiintoinen luonne tällä, yleensä, kun hevonen antaa periksi, niin se sitten antaa, mutta Seba kokeilee heti uudestaan, että onko sittenkään pakko.
- Käynnissä vaikea ratsastaa

Alle sitten videota ja ihanan epätarkkoja puhelimella otettuja kuvia! Video on ihan satunnaisin pätkin leikelty ja selostuksetkin kuuluu.








14 kommenttia:

  1. Oho olipa aika ylläri! Mielenkiintoista oli nähdä Laura Seban selässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Varmaan on monen muunkin mielestä :D Mutta tästä on ollut puhetta jo about 3-4 kk sitten :)

      Poista
  2. No eipä ollu kovin kivoja kommentteja sebasta laepin postauksessa! :-/

    VastaaPoista
  3. No niitä valitettavasti tulee joskus.. jotkut kun ihailee niitä tosi hienoja hyvärunkoisia hevosia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistähän ton postauksen löytää..?

      Poista
  4. En usko että kukaan pahaa tarkoitti. Eiköhän jokainen tiedä ettei kaikki halua ja tarvitse sitä kunnon kisapuokkia vaan toisille se paras hevonen on se hieman ne huonompi mutta mukava harrastrhevonen jonka kanssa on kiva touhuta. Tottakai hyvä rakenteinen aina paremman näköinen mutta ei se tarkoita että nämä joilla rakenteessa ns selviä vikoja isoille radoille olisi turhia hevosia. Ihan varmasti seba on sinulle se paras hevonen vaikkei sen rakenne riitä hea tasolle tai yli metrin esteille. Ei kaikkien tarvitse ostaa sitä kisahevosta. Joillekin todellakin on paras se jonka rakenne ei riitä kokoamaan hurjasti jne. Seba vaikuttaa kivalta harrastehevoselta sinun käyttöösi. Itse en ostaisi tuollaista mutta toiselle se voi olla juuri se unelmien hevonen. Ei siis kannata välittää vaikka se oman hevosen rakenne ei olisi niin hyvä ja vaikka se ei miellyttäviä muita. Tärkeintä että hevonen on omistajalleen juuri sopiva! :) tsemppiä teille, älä välitä niistä jotka haukkuvat ei kaikkia tarvitse miellyttää ja jokainen ostaa juuri sellaisen hevosen kuin haluaa ja kestää sen viat mikäli ne ei itseä haittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no en nyt sanoisi, että hevonen voi olla huono? Ja Seban veli on saman rakenteinen. hyppää 120-135cm ratoja virossa. Ja ostin kyllä hevosen, jolla pääsen kisaamaan, niinkuin olen päässytkin. Seban kanssa kyllä tarkoitus päästä ainakin metrin luokkia kisaamaan

      Poista
    2. En tarkoittanut että hevosesi huono on. Tarkoitin vain että ei kaikki hevoset ole niitä huippu kisahevosia isoille radoille. Tottakai jos haluaa 120 tasoa kisata tai hea tai enemmän niin tottakai hevosen rakenne on suuri tekijä siinä että pystyykö hevonen suorittamaan. Ei se tarkoita että olisi huono hevonen jos ei rakenne riitä päinvastoin tottakai erilaisia hevosia on ja pitääkin olla jotta jokaiselle löytyy se mieleinen. Mutta tottakai hevosen fysiikka määrittää sen mihin se kykenee ja tietyt rakenne ominaisuudet tulee vastaan jos mielii vähän isommille radoille (alle 120 ei mitenkään kova tasoinen rata ole vielä) mutta siis ei se ole mikään vika ettei kaikki hevoset ole niitä tykkejä eikä se haittaa mitään kun ei todellakaan kaikkien tarvitse haluta kisata isoja jne. Uskon että hevosesi on todellakin juuri sinulle se paras mitä olet halunnut ja uskon todella että tuon hevosen kanssa pääset tekemään sitä mihin sen olet osanutkin. Ei se tee hevosesta huonoa kaikille on kyllä omat kisat jne ei kaikkien tarvitse tähdätä isoille radoille eikä se tee perus harrastehevosesta todellakaan huonoa. Kyllä noita vastaavia riittää ja se on tärkeintä että hevonen vastaa juurikin omistajan halua ei sillä ole merkitystä mitä muut ajattelevat ja haluavat. Jokainen ostaa hevosen omaan tarpeeseen ja jos haluaa kisata isompia niin tottakai silloin ostetaan se parempi laatuinen mutta perus kisailuun riittää se nns heikompi. Mielestäni olette kiva pari! :)

      Poista
    3. Kiitos! oli vain pakko oikaista tuota huono hevonen asiaa :)

      Poista
  5. Millon se laepin postaus tulee????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sieltä ajallaan tulee. Lauralta kannattaa tuo kysyä jos kiinnostaa. ilmoitan kyllä sitten tännekkin

      Poista
    2. Kun olit laittanut postaukseen että menee varmaan huomiseen :( ja on kestänyt jo hirveän monta päivää ääh, en malta odottaa :D

      Poista
    3. Jep! ensin annettiin niin olettaa :D mutta kyllä se tulee! ;)

      Poista