tiistai 22. huhtikuuta 2014

Jälleen estetreenit kera videon !

Ja ensin infoa anonyymeille/ anonyymille. En enää julkaise "nypit suusta" kommenttejasi, koska eiköhän se asia sieltä sinun osalta ole tullut selväksi. Joten aivan turha niitä joka postaukseen kommentoida :) Jos ei mitään fiksua muuta sanottavaa ole, niin jätä kommentoimatta. Eiköhän sen muutkin ole jo nähneet tuon kuuluisan kommentin.

Nyt itse treeneihin.

Tänään olikin ihan kevyet estetreenit ja hyppäsin vain sen verran, että hevonen tuntui hyvältä alla ja oli avuilla. Mentiinkin vähän teknistä harjoittelua, eli jumppasarjaa, laukkapuomeja kaarevalla uralla, sekä yksittäistä ristikkoa ja niistä saatiin tehtävää yhdistettyä, jotka videolla näkyvätkin. Täytyy olla tyytyväinen, koska huomasin, että oma estesilmäni lähinnä paikkojen suhteen on parantunut! Saatiin melkolailla kaikki hypyt hyvään kohtaan, paitsi pari kertaa kun Seba lähti ryysäämään jumppasarjalla.

Treeni ei kestänyt varmaan kuin sen 40 min ja aika intensiivisesti tehtäviä mentiin. Alla oleva video taas puhukoon loput puolestaan! Ihan ok treeni oli ajatellen sunnuntain kisoja, sillä hyvä fiilis taisi molemmille jäädä :) Sebakin keskittyi tehtäviin maltillisesti.


12 kommenttia:

  1. Ois kivempi kattoo sun postauksia jos sulla ois parempi kamera. Niin kökkö laatu. Muuten kiva vidi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nuo on otettu samsung galaxy advance puhelimella, joskus ehkä kun varaa niin videokameraa voisi harkita/järjestelmäkameraa, jossa videointimahdollisuus. odotellen rikastumista :D ja kiitos

      Poista
  2. Painaako seba ohjalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sillointällöin. varsinkin maastossa. esteillä kuumetessaan ennemminkin puree kuolaimeen kiinni

      Poista
  3. Eihän tuota kommenttiasiaa olisi tarvinnut täällä erikseen kertoa tai selittää, kunhan jätät vain julkaisematta ne ilman sen suurempia hässäköitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no pistää vain ärsyttämään joka kerta lukea se ensimmäisenä :)

      Poista
  4. Kohdassa 0,55-1,00 tuot seban puomeille aika hallitsemattomassa ja huonossa laukassa...
    Ja nojaat loppuraveissa aikas paljon eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sattuu virheitä. mistä me oppisimme ja mitä oppisimme jos kaikki sujuisi täydellisesti :) ja tiedän että nojaan loppuraveissa eteenpäin. täytyy keskivartaloa taas treenailla niin jaksaa pysyä suoremmassa.

      Poista
    2. Pitäiskö sun mennä sillä vaikka johonkin tunneille tai valmennuksiin sitten?

      Poista
    3. Käyn kyllä niin paljon kuin rahatilanne sallii. jos olet virheetön ratsastaja. laittaisitko mulle videon missä ratsastat ;) vaikka privana. mielellään missä hyppäät niin voi sitten katsoa onko siellä virheitä ;)

      Poista
  5. Olipas yllätys kun yks kaks hokasin että Seba on jo 10v! Muistan joskus aikoinaan kun se oli 6-vuotias. Nyt alkaa sekin olla jo noinkin vanha tai siis ei vanha mutta ääh :D Ei liity nyt mitenkään mihinkään tämä kommentti, kunhan itekseni hämmästyin kun tajusin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on :) tai no pidän sillä ihan syntymäpäivän 24.9 niinkun sillä onkin ;) eli pidän sitä VIELÄ 9-vuotiaana :D

      Poista