maanantai 28. huhtikuuta 2014

Infoa kisoista + tämän päivän ratsastus

Oltiin tosiaan eilen, sunnuntaina 27.4 seurakisoissa, luokkina 70 & 80cm. Seban nykyinen vuokraaja otti videot molemmista radoista, joten odottelen, että saan ne ja julkaisen sitten kunnon kisapostauksen.

Tänään olikin taas astetta hankalampi päivä. Musta tuntui, että alla oli joku pulu, eikä hevonen. Seba on nyt muutaman päivän ollut aika p*ska ratsastaa, joten tässä mietin, olisikohan kiima tulossa, kun mikään ei kelpaa, ei edes puolipidäte, ennenkuin sen on tehnyt 26 kertaa. Okei kertoja en ole laskenut, mutta tuo nyt kertonee sen, että mitään ei meinata uskoa, eikä haluta tehdä. Näitä pätkiä Seballe välillä tulee ja niiden kanssa vain mennään. Onhan se pari kk ollut aivan superkiva ratsastaa, niin kai sitä välillä saa kiukutellakkin, vaikka se hermoille ottaakin.

Spulleropalleromaha
Jostain syystä, vaikka kuinka sanon, että Seballe heinää rajoitetusti, vähän  ja jopa minimimäärä, niin aina sitä vaan iso kasa tarhaan ilmestyy. Onhan tuo masu aika suloinen ;) Onneksi ei ihan noin kamalalta näytä muuten. tämä kuva oikein tehostaa sitä :D

Jokatapauksessa. yritin väistättää Sebaa ympyrällä, olla kevyt ja välillä jopa hermostuinkin, kun mikään vaihtoehto ei kelvannut. Jasu menikin lopuksi selkään, kun ajattelin, että aivan turha tapella, kun itseäkin jo vituttaa. No meni se Jasullakin tovi, ennenkuin myötäyksen merkkejäkään näkyi, saati sitten rentoutta.

Seba on nimetty nyt citypuluksi, kun sitä ketuttaa. Alle kuitenkin ihan lyhkäinen video tästä päivästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti