lauantai 22. maaliskuuta 2014

Wannabe dressage training

Sainpahan yhtäkkiseltä Seban entisen (ja ehkä nyt jatkavan) vuokraajan mukaan tallille kuvailemaan ja tottakai pääsi selässäkin käymään!

Menin ihan perusteellisesti vain askellajeja läpi, palautteluna eilisestä estetreenistä ja kun kuvaaja oli, niin on taas mukavaa nähdä ihan videolta, miten perus työskentely sujuu. Pienellä "nyt keskitytään heti eikä kohta" asenteella, saatiinkin oikein kivan oloinen neiti alusta asti. Loppua kohden, kun Seba taas tajusi, kuinka paljon helpompaa on antaa periksi ja mennä pyöreänä, rupesi jo pidätteetkin välillä häviämään. Hassu neiti.

Jasmiina kävi loppuun selässä, viimeksi käynyt tammikuussa ja totesi, että on Seba taas harppauksen kehittynyt ratsastettavuudelta eteenpäin. Tuli myös kommenttia, että takajalat työskenteli alusta asti paremmin.

Alla video ja kuvia tuli taas sata, joten niitä laittelen, kunhan ne saan :)

Mehän Jasmiinan kanssa aina sekoillaan keskenää, joten alkuun vähän humorististä pätkää!


6 kommenttia:

  1. Aika pitkänä juoksee ja melkoista vemputusta kädellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä, jos näin voi sanoa, mutta tarkoitus olikin mennä vain askellajeja kevyesti läpi ja Seballe ei "passiivinen" käsi sovi. Kuolain kun elävä suussa, toimii paremmin.

      Poista
  2. Taidat olla sama ano, joka keksii joka videosta jotain pahaa sanottavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja vielä, alun alkaenkin mule on sanottu, ettei Sebasta kouluhevosta tule, rakenteen takia. Sille ei saa kuin väkisin korkean ja rydikkään muodon

      Poista
  3. Sulla pysyy jalat tosi hyvin paikallaan, huomasin vasta !

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia! Joku osaa positiivisiäkin asioita katsoa :)

    VastaaPoista