lauantai 22. maaliskuuta 2014

Estetreenit 21.3.

Eilen päästiin taas vähän esteiden huumaan. Mukaan tuli myös tallilta kolmas ratsukko ja hänen kanssaan mentiin samoja tehtäviä. Jätettiin esteet myös 80cm, jotta mukana ollutkin pääsi helposti mukaan.

Alku menikin niin ihanasti, että kun laitoin maneesin ovea kiinni, tunsin ohjissa nykäisyn ja yhtäkkiä Seba hyppäsi mun jalkapöydän päälle. Hetken siinä tuskailin yhdellä jalalla kamalan jomotuksen kanssa, mutta päästiin kuitenkin ihan hyvin treenaamaan ja taidettiin selvitä vain mustelmalla, vaikka kipu olisi kyllä antanut ymmärtää muuta.

Mentiin aluksi ihan verryttely ristikoita, jonka jälkeen vielä lämmiteltiin sarjalla.

Loppujen lopuksi tehtävänä oli erilaisia pienratoja, jotka itse sieltä selästä käsin suunnittelin.

Alkuun Seba oli jotenkin vetelä hypyissä ja saatiin puomeja kolisteltua, mutta loppuun parin kolistelun jälkeen ja kun itse skarppasin, ponilta oli "liikahöyryt" pois ja jaksoi keskittyäkkin, saatiin ihan super radat loppuun. Kyllä sieltä sitten kuvaaja ja mukana ollut ratsukkokin sanoi, että ihan eri ilme kahdelle viimeiselle radalle ja siltä se tuntuikin. Hirveästi sai taputuksia molempien viimeisten ratojen jälkeen.

Alla sitten videota vähän lämmittelystä, erillisiä hyppyjä ja viimeiset radat. Jätin nyt puomin kolistelu videot pois, kun välillä mukavampi katsoa vain niitä hyviä pätkiä :)

Ainiin.. ilmoittauduin 29. pvä järjestettäviin kansallisiin kisoihin alueluokkaan 90cm. Keskitytään (tai ainakin yritetään) nyt vain yhteen luokkaan! Muutenkin oli aika huonosti tarjolla pienempiä luokkia, muuten kuin suomenhevosille tai poneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti