tiistai 11. maaliskuuta 2014

Sain haasteen

Tästä tulee mielenkiintoista. Homman nimi on se, että haastettu kirjoittaa ensin 11 faktaa itsestään, sitten vastaa 11 kysymykseen, jotka haastaja on kysynyt ja keksii vuorostaan 11 omaa kysymystä muille. Lopuksi vastaaja haastaa 11 uutta bloggaajaa, joilla on vähemmän kuin 200 lukijaa. Tarkoituksena on tuoda huomiota vähemmän tunnetuille blogeille.

Tämän olen jo aiemmin tehnyt, mutta haasteen sain Our Souls Are One - Blogista, niin ajattelin kuitenkin vastata haastajan antamiin kysymyksiin!

1. Jos voittaisit loton pääpotin, mitä tekisit rahoilla?

*Ensinnäkin ostaisin talon. Yksikerroksisen omakotitalon! Tietysti antaisin äidille ja isälle jonkinlaisen summan. Voipahan myös olla, että edessä olisi hevosen vaihto tasokkaampaan, mutta tämä ei olisi se ensimmäinen teko. Ja tietenkin lähtisin ulkomaille avomiehen kanssa! Shoppailisin myös niin että kyllästyn :)
   

2. Mikä on erikoisin tapasi?

*Tää on toisaalta aika vaikea, koska toisten mielestä se voi olla joku muukin! Mutta veikkaisin, että tähän liittyy lapsenmielisyys.. Lässytyksestä kärsii nimittäin myös avomies! Ja mulla on myös enemmänkin tunnearvoa sisältävä pehmolelu, jota en anna mistään hinnasta pois ja varmana korjaan jos menee rikki.

3. Jos sinulla olisi 24 tuntia elinaikaa, miten käyttäisit ne?

*Tää on niin vaikea, etten osaa muuta sanoa, kuin että kertoisin jokaiselle, kuinka hänestä välitän.

4. Mikä tekee sinut onnelliseksi?

*Yksinkertaisesti tasapainoinen elämä

5. Mikä elokuva on tehnyt sinuun suurimman vaikutuksen ja miksi?

*No tää on sillain vaikee, koska moni tekee omalla tavallaan, mutta leffa marley & me, on saanut mut itkemään pahiten.


6. Kuka on suurin julkkisihastuksesi?

* Mulla ei koskaan ole ollut yhtä julkkis ihastusta " sitä parasta " Mutta lapsenakin mun legensa oli Sylvester Stallone "Rocky Balboa" Ja onhan niitä muitakin, jokainen omalla tavallaan, muunmuassa jääkiekossa Teemu Selänne. Naisnäyttelijä Mila Kunis on myös hyvä, tai ainakin sen leffoja paljon seurannut. Voisin luetella tähän vaikka kuinka monia.


7. Mikä on rohkein tekosi ikinä?

*Tää on paha..En edes osaa sanoa!


8. Mikä olisi taito, jonka haluaisit osata (ratsastuksen/hevosurheilun ulkopuolelta)?

*En tiedä onko tämä taito, mutta toki tätä tempperamenttisuutta ja äkkipikaisuutta voisi hieman vähentää. Ja sit ehkä aika hassukin juttu. Haluaisin osata korjata autoja :D 

9. Mikä on ruokalaji, johon et ikinä kyllästy?

*Hmm.. No hedelmiin ei voi kyllästyä! niitä aina aamupalaksi, mutta täytyy myös sanoa, että iskän tekemiin lettuihin ei ikinä kyllästy!!! Nam nam

10. Mikä on ikimuistoisin kokemuksesi ja miksi?

* Se tunne ja fiilis, kun sain Seban! :) Sen tietää vain jokainen, ensimmäisen hevosen omistaja!

11. Miksi kirjoitat blogia?

* Blogi on hyvänä päiväkirjana itselleen ja siihen kirjoittamiseen jää koukkuun. Myös joltain osin on mukava jakaa kokemuksiaan hevosensa kanssa muille. Kuvat ja videot kertovat enemmän kuin sata sanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti