maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ostoksia ja asiaa treeneistä

Tosiaan vihdoin.. VIHDOIN sain ne kimblewickit, kun vihdoin viimein kivien ja kantoen alta etsiessäni, enkä löytänyt, suostuin tilaamaan kimblewick kuolaimet Hööksiltä. Matkaan tarttui myös nahkaiset kannusremmit.



Kimblewick oli ihan hyvä! Seba tuntui jotenkin tasapainoisemmalta edestä ja suoremmalta. Vaikuttaako sitten kuolaimen suora osa siihen, ettei kuolain kääntäessä mene niinsanotusti toispuoleiseksi. Kuitenkin vielä ratsastuksen jälkeen fiksasin ohjat tähän lievempään vipuvarren kohtaa, kun kuolainrenkaassahan on 2 erilaista reikää, mihin ohjan saa, toinen alempana (enemmän vipua) ja toinen ylempänä (vähemmän vipua)



Niin avuttomalta, kun se kuullostaakin. Niin niinkään pientä kuin Seban suuhun menisi (11,5) Ei löytynyt keltään. Joskus tuo kuolaimien etsiminen kaupoista tuottaa päänvaivaa, kun on neidillä hivenen pieni suu.

Viime päivien treenit (la,su) Ovat olleet aika humputtelumeininkiä. Mulla on joku ihme paise suussa, joka onneksi nyt antibioottien ansiosta parempi ja pientä lämpöä ollut, niin on ollut veto poissa. Ollaan kyllä menty ihan askellajeja läpi, mutta ei mitään sen erikoisempia. Käyty alku ja loppukäyntejä maastossa.

Tänään saatiin kunnon treenit aikaiseksi, avoilla ja laukan tempon muutoksilal, kuitenkin varovasti kokeillen uutta kuolainta ja huomenna päästään taas estetreenien makuun, joten materiaalia taas luvassa. Kokeillaan, miten wick toimii, jos lähdettäisiin sillä kuolaimella kisoihin 29. pvä


Lady in pink tallikuteet tänään

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Laitoin sulle haasteen, toivottavasti et oo vielä tehnyt sitä. :) Löytyypi täältä: http://oursoulsareone.blogspot.co.uk/2014/03/haaste.html

    Sulla on kiva blogi. Hyvää kevättä sinne päin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja olen kyllä tehnyt tuon jo, joskus aikoja sitten, mutta toki voihan sen uudestaan tehdä, kun monta kuukautta aikaa ja eri kysymykset, joten voisin kyllä vastailla ainakin sun kysymyksiin!

      Poista