torstai 20. helmikuuta 2014

Tänään tuupattiin, huomenna hypätään! + paljon asiaa

Jos joku ei vielä muuten tiennyt, niin meillä on blogissakin facebook sivu! Löytyy kun kirjoittaa Sebastinas (Käykäähän tykkäämässä, niin kuulette huhut ja juorut ensimmäisinä)

Oon päässyt taas
lenkkeilemään!
Kiitos polvituen!



Facebook sivullani jo mainostinkin, mutta tosiaan nyt on tulossa mielenkiintoisia juttuja blogiin, nimittäin vieraileva bloggaaja, tekee postauksen tänne ihan lähipäivinä! Aihetta/aiheita en vielä paljasta sen enempää, kuin että minut ja Seba siinä mainitaan. Varmasti erilainen postaus tulossa! Sen verran paljastan myös, että sen kirjoittaa yksi parhaista ystävistäni. Huomenna myös hypätään ja todennäköisesti alle tulee myös uusi tuttavuus, josta mahdollisesti myös materiaalia tulossa, jos luvan saan julkaista!
Todiste, että
teen muutakin kuin
hevostelen!

Tänään mentiin oikein urakalla koulutreeniä! Käynnissä ja ravissa avoja, sekä ravissa ja laukassa lisäyksiä, ja käynnissä väistöä ympyrällä kahdeksikkomaisesti, eli vaihdettiin kahdeksikon keskellä suunta.

Olipahan taas niin hieno poni alla, että oikein nautti ratsastaa, vaikka kovasti joutuikin keskittymään. Ainiin.. tehtiin me loppuun muutamat laukanvaihdot molempiin suuntiin ja nekin onnistui hienosti! Olen tosi ylpeä, koska niiden kanssa on ollut taistelua, jotta saa takapäänkin mukaan. Gramaanit oli taas mukana, mutta alusta asti kun otin ohjat käteen, niin olipahan ryhdikäs poni, joten taaskaan niitä ei tarvittu. Hyvähän niiden on roikkua mukana, kun mun olkapäät on vielä vähän vaiheessa kuntoutua ja multa loppuu helposti olkapäistä voima/ kipu alkaa. Olikin hyvä saada neiti nyt auki huomisia hyppytreenejä varten.

Saihan se Seba myös loppukäynneiksi minun sijasta kuskata pikkuista heppapoikaa! Seba hissutteli käyntiä "varpaillaan" , että pikkumies varmasti pysyy kyydissä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti