sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Laura & Seba (video)

Laura kävi tänään kokeilemassa Sebaa. Laura siis miettii, josko rupeaisi Sebaa vuokraamaan, mutta se selvinnee myöhemmin. Seba oli jotenkin alussa hösöttäjä ja minua pelotti, että nyt ei neiti ole hyvällä päällä. Kuitenkin kun Laura ratsasti, niin neiti alkukankeuksista selvittyään, meni oikein mallikkaasti.



Ja nyt kun varmana joku videon katsottuaan miettii, miksi pelhamit, niin siksi, että en halua jokaisen vuokralaisen töppäävän vuokraus ajatusta Sebasta siksi, että se nyt vaan haluaa pelleillä ratsastuksen pilalle, pelleilemällä kuolaimella, minkä se varsinkin uusille tekee. Haluan, että saadaan realistinen kuva myös siitä, että kyllä se menee ja kyllä se osaa. Tähän sanon, että aina vuokraaaja 2x kokeilemaan.Mulla on tapana mielellään ottaa vuokraaja 2x kokeilemaan hevosta, jotta saa varmemmin varmuuden asiaan.

Jos nyt aikeissa aloittaa vuokrausta, niin ensi kerralla ne tavan kuolaimet. Menen vielä itse mukaan ja katsotaan taas, miltä näyttää!

Asiasta Lauralle kyllä sanoin, ja sanoin, että saa valita, kummalla kuolaimella haluaa mennä, tavan vaatii enemmän hommia, pelhamilla saat tutustua hevoseen rauhassa. Muunmuassa askellajit yms.

Laura oli kuitenkin niin rauhallinen, että en epäile, etteivätkö tulisi toimeen!

2 kommenttia:

  1. Onko Seballe tulossa paljonkin kokelaita? Täällä saattaisi myös olla yksi kiinnostunut! :D

    Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tulossa. Jos olet kiinnostunut niin laitatko s postia! hehorzze@gmail.com

      Poista