torstai 27. helmikuuta 2014

Jumppatreeniä ja kuulumisia

Huomattu varmaan on, että tämä ahkera bloggaaja, ei olekkaan muutamaan päivään postauksia tehnyt. Syy siihen on, että meillä on perjantaina muutto ja ensisijaisesti ylimääräinen aika on mennyt pakkaamiseen -> uudelle asunnolle tavaroiden viemiseen ja niiden purkamiseen.

Niin ja kun lupailin vieraavan bloggaajan kirjoittavan, hän lähti laivalle ja siksi on jäänyt, mutta tulossa se on!
Samoin toivomanne varustepostaus, joka sai eniten ääniä. Todennäköisesti se tulee vasta muuton jälkeen, jolloin löydän tarpeeksi aikaa sen tekemiseen.



Eilen piti olla estetreenit ja taas tämä uusi tuttavuus Santtukin mukana, mutta Santun omistaja tuli kipeäksi. Päätin kuitenkin suunnitelmien mukaisesti käydä vähän pomppimassa, kun oli varauskin maneesiin.

Mentiin ihan kevyesti kaarevalla kolmea ravipuomia, sekä ristikko-puomi-ristikko jumppaa. Yksin en sen kummoisempia tohtinut hypätä. Seba oli jopa osittain laiska. "Tollasia pikku esteitä, tylsää".
Jumppaa kun tulin peräperään vain suuntaa välillä vaihtaen niin tulihan sille ponille hiki ja joutuikin keskittymään kokoajan tehtävään. Välillä siirsin raviin ja tulin ravipuomit, jonka jälkeen suoraan taas ristikko-puomi-ristikko jumpalle. 

Tänään vielä käydään kevyesti humputtelemassa ja huomenna neidille ansaittu vapaa, yli viikon liikkumisen jälkeen. Tosin itse aherran muuton parissa, joten omalle kohdalle "treenit" ei jää siihen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti