keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Hankintoja @ Pollenpotku

Eilen tuli käväistyä vanhassa työpaikassa Pollenpotkussa (hevostarvikkeiden erikoisliike Jyväskylässä).

Tarkoituksena oli ensin hakea vain hokkiavain, mutta kappas vaan tarttuikin vähän enemmän matkaan mukaan, ja mikä parasta, edullisesti.

Juoksutusvyöhön pehmuste, hokkiavain ja talliin uusi fleeceloimi, tallitoppaloimen alle.

Seba "smurffi" mukamas innoissaan loimesta.
Erittäin hyvä loimi! kolmipiste kiinnityksellä ja myös hieman highneck tyylinen. Ei pääse hiertämään lapoja, eikä valu taakse. Loimessa oli myös jalkalenkit ja edestä oli vahva, jotta ei repeä lapojen kohdalta, niinkuin kaikki edelliset perus fleeceloimet, mitä Seballa ollut tallissa.

Suosittelen loimea, jos vähänkään repeilee edestä tai valuu taakse!

Hokkiavainta tässä on jo pari vuotta pitänyt hankkia, en tiedä miksi en ole ostanut, mutta nyt sen ostin.

Loimikin on muuten edullinen, eikä juuri rahapussia kirpaise, kun on niin istuva päälle. Tällä varmasti pärjätään loppu talvi ja kevät.

Käytiinkin sitten toissapäivänä valmennuksen sijaan oma-aloitteinen ravipuomi, sekä puomi-ristikko-puomi treeni. Saatiin aika letkeä poni näillä jumppailuilla! Oli oikein ilo ratsastaa. Eilen käytiinkin maastoilemassa ja saatiin taas Sebalta hienoja paikallaan laukkaamis esityksiä, pelottavia postilaatikoita ja varjoja, ynnä muuta mukavaa, mutta kuitenkin käyttäytyi nätisti. Tuo on vielä pientä Seballe maastossa.

Tänään lähdenkin tästä piakkoin vuokraajan kanssa tallille ja kuvia tiedossa lähipäivinä Sebasta ja myös luultavimmin oma postaus minusta!

KUULEMISIIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti