perjantai 31. tammikuuta 2014

29-30.1

Otsikko enemmäin kuin luova. Heh.. Mutta itse asiaan.

Keskiviikkona käytiin tosiaan Seban vuokraajan kanssa tallilla. Tarkoituksena oli ratsastaa puoliksi, mutta koska meno näytti vuokraajan ja Seba osalta hyvältä, kävin vain välissä kokeilemassa ravia ja miltä poni tuntuu.

Alkuun mentiin kentällä alkukäynnit ja ravit ja lopuksi vuokraaja lähti ottamaan maneesiin laukat ja loppuravit. Ensimmäinen päivä näillä pakkasilla, kun Seba ei ollut pöllövirtainen. Taisi maastoilu tehdä tiistaina hyvää.

Kädet vähän levällään, näitä lähdettiinkin sitten maneesiin korjaamaan,

Korvat pystyssä eteenpäin

Saatiin maneesissa hyvin korjattua vuokraajan käsiä ja huomattiin ero, kuinka Sebakin ryhdistäytyi.

Keskiviikko ilta vietettiinkin kahdestaan hyvän juoman, saunan ja seuran parissa. Mukana oli myös Vuokraajan minipossu, Sisu, joka viihdytti meitä repimällä muovipusseja kappaleiksi.






Torstaina olikin Seballa raspaus ja rokotus. Raspattaessa löytyi limakalvovaurio ja hampaan kulumaa, joka on tullut kuolaimeen kiinni puremisesta. En siis ole epäilemättäkään ollut väärässä siinä, että Seba puree kuolaimeen kiinni. Raspaaja oli oikein ammattimainen ja tiesi sanoa niksit viat ja vinkit.

Nyt mennään pari pvä kevyesti ja ajattelin ihan hackamoreilla mennä ja vähän rauhoitella suuta samalla, ilman kuolaimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti