keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kysymyspostauksen kysymykset! (Ne vähäiset)

millaiset tavoitteet sulla ja seballa on ensi kaudeksi?

*Tavoitteena nyt, kun on töitäkin, eikä opiskelurahoilla tarvitse sinnitella, niin ylipäätänsä päästä kisaamaan enemmän ja päästä sinne 100cm luokkiin. Koulukisoihin tuskin vieläkään lähden, ellei lähellä järjestetä jotain seurakisoja, joihin uskaltaa lähteä kokeilemaan tuolla kuumuvalla pingispallolla.

onko kisat tältä kaudelta jo ohi?


*Tältä kaudelta kisat ovat kyllä ohi. Keväästä lähtien tarkoitus enemmän. Käytiin tällä kaudella vain 2 kisat, tosin hyvin suorituksin, kun viime kausiin vertaa.




Mikä on parhain hetkesi seban kanssa ja entä huonoin?


*Aika haastava. Monia hyviä hetkiä ollaan Seban kanssa koettu. Tätä on kyllä kysytty aiemminkin, mutta voin mainita parikin "parasta" hetkeä, jotka kyllä eivät varmasti viimeisiksi jää, mutta tosiaan Seban ensimmäisen puhtaan radan ja ruusukkeen saaminen oli huippua! Aina parhaita hetkiä ovat ne, kun olet pahalla päällä ja Seba tuo turvan naamalle pussailtavaksi. Seban ihana piirre!!

Huonoin taitaa olla se, kun Seba putosi ojaan ja ilman minua olisi todennäköisesti happi hevoselta loppunut, jos en olisi mennyt kiskomaan sitä ojaan kylelleen.

Millanen Seban ruokinta on, miksi?

* Seba syö aivan perinteisesti. Litra kauraa aamuin illoin, iltaan kivennäinen. Keväisin Seba usein on nuhainen, joten silloin kautena valkosipulia, kesällä usein biotiinia, kun kaviot kuivuu ja lohkeilee. Kisakautena usein käytössä be tai b- vitamiini.

 Hoidatko jalkoja,miten?

Estetreenin jälkeen linimenttiä. Tällä hetkellä linimenttinä msm inkivääri linimentti. Myös pidempien ja rankempien maastojen jälkeen saatan laittaa linimenttiä. 

Seban jalat ovat kuitenkin niin kuivat olleet aina (haluan nyt koputtaa puuta) , niin "turhia" hoitoja ei ole tarvinnut tehdä.

 entä muuten Seban kroppaa esim. käykö sillä ikinä hieroja tms? 

* Seballa ei käy hierojaa. Tarkoitus olisi. Näin opiskelu aikoina, harmillista myöntää, ei ole oikein ollut siihen rahaa. Tuosta muusta kropasta. Venyttelen silloin tällöin (kerran tai kaksi viikkoon) Seban kyljet ja selän. Myös Seban suupielet kuivuvat varsinkin kesällä herkästi, niin niihin laitan helosania.

Heittelee hyvin tämä fontti, mutta en saanut sitä jostain kumman syystä vaihdettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti