sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Huono hevosen omistaja?

No ei ehkä ihan noin kirjaimellisesti kuin otsikossa.

Uudet työt ovat alkaneet,opittavaa on vieläkin paljon ja onhan se hieman stressaavaa ja voimia vievää. Ja kaikkia kuitenkin kiinnostaa niin työskentelen Naisten liikuntakeskus kuntoportilla.

Seba on ollut hieman outo. Välillä omituisesti kääntelee päätään ja suusta ei saisi ottaa välillä painetta ollenkaan. Raspauksesta ehkä 4-5 kk, jos sitäkään, joten mtn akuuttia hätää suussa ei pitäisi olla. Kuitenkin aina herää pään kääntelystä myös mietintä, onko selkä kipeä. No ei ainakaan arista kosketusta tai ylipäätänsä muutenkaan, mutta mistä sitä nyt tietää, kun tuo meidän neiti on niin herkkä selkäinen. (ainakin luulee niin ) Sadekkin saa joskus neidin aristamaan selkää, joten sitä loimitetaankin aina sateisella kelillä.




Olen nyt pitänyt Seballa muutamankin vapaan tässä parin viikon aikana. Osaksi siksi, että töiden kanssa ollut kiirettä, joutunut myös kotona tekemään hommia ja osaksi siksi, että on ollut kummallinen ratsastaa. TÄMÄ on se otsikon aihe.

Olenko nyt huono hevosen hoitaja, kun annan ylimääräisiä vapaita, tietämättä syytä ja kun työt ovat vieneet voimia? Kengityskin pitäisi hoitaa, mutta kappas kummaa kun koulu loppui ja työt alkoivat, ei tässä välissä ole paljoa rahaa sadellut. Odottaessa ensi palkkaa ja sitä enne  tulevia viimeisiä tukia, joihin piti ihmeellisiä selvityksiä tehdä, vaikka vielä en sitä palkkaa ole saanut.

Nyt itseäni niskasta kiinni ja vaikka pää kainalossa ja silmät kiinni tallille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti