lauantai 3. elokuuta 2013

My Day- postaus


Toivepostaus

VAPAAPÄIVÄ
*Klo 07.50 herätyskello soi, juon 2 kuppia kahvia ja lähden heittämään isäpuoleni tyttöä töihin ja poikaystävääni kouluun
Aamulla pukeuduin näin. Puman huppari, toppi ja poikaystäväni kollege housut.

*Klo 08.10 Olen jo työpaikallani käyttämässä koiria pihalla ja laittamassa hevosille vesiä, sekä ruokkimassa ja vaihtamassa veden kanoille ja ankoille.

*Klo 9.00 Olen kotona pomoni koirien kanssa, istuskelen yli tunnin koneella ja teen keskeneräistä kysymyspostausta ja juon taas kahvia ja syön mandariinin.
Koirat nukkuvat päiväunia aamupalan jälkeen.
*klo 10.45 Menen koirien kanssa päiväunille, jolloin tallilta soitetaan, että Seban raspaus on mennyt ok ja piikkejä oli ja neiti rauhoitettiin. Tallilta tuttuni oli avustamassa raspausta, koska itselläni oli aamu menoa.

*klo 13.00 herään ja tulen taas koneelle

*klo 13.30 lähden käyttämään koiria ulkona.


*klo 15.15 Lähden salille. Tein kokonaisvaltaisesti kaikkia lihasryhmiä. Salilta tultuani lähdin taas käyttämään koiria, jotta poikaystäväni saisi hetken nukkua. Sen jälkeen menin suihkuun.


*klo 16.30 Syön puuroa päivälliseksi.Ja laittaudun iltaa varten. Olen tunnettu siitä että laittaudun nopeasti!
Näköala killerin raviradalle.
Katsottiin ralleja työpaikaltani.
Olo oli kuin V.I.P

*klo 17.00 Hyppään autoon, lähdemme poikaystäväni kanssa hakemaan kaveria, käymme kaupassa ostamassa muutaman huurteisen ja menemme äitini luokse palokkaan, odottelemaan, että veljeni saapuu. Koirat temusivat sillä välin pihalla.

*klo 18.20 Kyydissä istui veljeni,poikaystäväni ja meidän kaveri, suuntasimme killerille katsomaan ralleja ja matkalta napattiin vielä toinen kaveri kyytiin.

*klo 18.55 olemme killerillä. tarkistan taas hevosten vedet, kanat, ruokin koirat ja korjaan rikkinäisen sähkölangan hevosten tarhasta ja ruokin vielä kissan.. Sitten katseltiinkin ralleja kera huurteisten. Pojat  rapsuttelivat innoissaan hevosia ja antoivat niille leipää.
Tietysti myös koirat olivat katselemassa ralleja

*Klo 22.30 lähdimme killeriltä kaverin kyydillä kotiin. Ensin käytiin moikkaamassa kaverin koiria, jonka jälkeen heitettiin veli kotiin ja minä ja poikaystäväni mentiin seuraavaksi. Istuttiin vielä kahdestaan kotona ja kuunneltiin musiikkia, sekä juteltiin.

*noin klo 01.00 menimme nukkumaan



Mitäs piditte?

1 kommentti: