perjantai 14. kesäkuuta 2013

Olisipa vielä poni kokoinen ja ikäinen.

On se vaan aina yhtä hauskaa ratsastaa ponilla. Eilen nimittäin töissä vähän jumppailin ilman satulaa pientä eestinponitamma Tepiä, kun hieroja oli sillä käynyt ja antanut ohjeeksi paljon jumppailua. Taivuttelin sitä käynnissä ja ravissa sisään ja ulospäin ja kyllä huomasi, että ponille oli vähän jäänyt jumeista ns. kammoja ja ei meinannut aluksi haluta taipua. Varsinkin vasen puoli oli hankala. Loppua kohden sain kuin sainkin neitiä vähän vetreämmäksi ja siihen oli hyvä lopettaa, ettei liikaa kerralla tee.

Tepi 4v
Sebasta sen verran, että nyt olen aika ahkeraan sitä koulinut väistöillä,avoilla ja varsinkin tehnyt paljon laukkatreeniä ja tiistaina kyllä huomasi kuinka molemmat olivat aivan veteliä tekemään hommia. Keskiviikkona neiti saikin ansaitun vapaapäivän ja torstaina vuokraaja kävi. Kohta lähdenkin auton katsastuksen kautta tallille taas katsomaan joko saataisi taas hyvä treeni aikaan. Tosin omat yöunet ovat jääneet todella huonoiksi, joten toivon vain, että itse jaksan keskittyä.

Huomisesta alkaen tuleekin aktiivinen viikko, kun kaksi koiraa tulee hoitoon ainakin viikonlopun yli, Seba on hoidettavana ja töissäkin käytävä.

JA NYT NIITÄ KYSYMYKSIÄ TULEMAAN!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti