maanantai 24. kesäkuuta 2013

Näin juhannuksen jälkeen...

On ollut pieni tauko päivittelystä, enkä taida ainoa ollakkaan.

Seba on nyt koko viime viikon lomaillut ja siinä olikin neidin kesälomat, ja erillistä hyppytaukoakaan ei tarvitse pitää, koska niiiiiiiiiiin vähän ollaan hypätty kevään aikaan, vaikka silloinhan sitä juuri pitäisi treenata.Kävin kuitenkin ennen juhannusta neidin puunaamassa ja laittamassa runsaasti ötökkämyrkkyä. Seban loma on aina ollut vähän sellainen, että "elää kuin pellossa". Sillä vaan ei koskaan pitkää kesälomaa voi pitää, koska on niin hyvä rehunkäyttäjä, että 2 viikkoa laitumella ja neiti on kuin koripallo.

Seba oli ennen lomaa monta päivää aika hankala ratsastaa.Ehkä neitikin pyyteli jo omaa kesälomaansa. Tässä jo kovasti odottelen lähtöä tallille.

Viime viikolla töissä kuitenkaan ei ratsastus jäänyt. Töihin tuli nimittäin kaksi uutta asukasta, joista toinen on 145cm korkea 3-vuotias poni. Niin, miksi tämän mainitsin? Tällä hetkellä itse ratsastelen sitä ja hiotaan ensin perusasioita paremmiksi. Ruunan rutkale on oikeastaan samassa vaiheessa, kuin mitä Seba minulle tullessaan. Ensimmäisellä kerralla kokeiltiin vain käyntiä ja ravia ja tutustuttiin uuteen kenttään. Se olikin herralle järkytys ja oltiin sitä mieltä, että äkkiä kotiin.

Tämän enempää en vielä kerro, enkä ehkä osaakkaan, koska yhden kerran pienen kokeilun perusteella on hieman hankala sanoa sen enempää.Kuvia otan herrasta heti tällä viikolla.

Ainiin ja olihan viime viikolla myös Tepi miniponi, jota kävin ratsastelemassa.

Anne ardenner lähti myös uuteen kotiin työpaikalta ja hirveä ikävä jäi. Touhuiltiin paljon yhdessä juoksutuksen ja maastakäsin touhujen merkeissä.

Mökille pakattu ja kaikki oleellinen valmiina! (myös unilelu..heheh)

Mökkimaisemia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti