torstai 7. helmikuuta 2013

Reeniäreeniä!

Toissapäivänä sitten reenailtiin niitä väistöjä ihan urakalla.Laitoin jopa gramaanit, niin ei tarvinnut keskittyä Seban muotoon niin paljoa, vaan saatiin tehtyä muutakin. Ensin käynnissä keskihalkaisijalta uralle, molemmin puolin jonka jälkeen siksak-väistöä keskihalkaisijalla. Hain potkua väistöön niin, että aina väistön jälkeen siirsin raviin ja ravasin hetken ja siirsin käyntiin ja melkeinpä suoraan väistättämään, jotta liikekkin säilyisi. Seba helposti jää väistössä hidastelemaan.. Saatiin ravissakin hienoja lyhyitä pätkiä väistöjä ja yllätyksenä avotkin onnistuivat ravissa, ilman että vauhti hidastuu.

Sain neidin toooosi vetreäksi ja sain jopa laukassa asettaa ympyrällä ylospäin, eikä laukka rikkoontunut. Jäi erittäin super fiilis koko ratsastuksesta.. väliin vielä mentiin Uraa pitkin puolipitkin ohjin keskikäyntiä ja opeteltiin, että kävelläkkin voi rennosti hötkyilemättä myös ratsastuksen välissä ilman pitkiä ohjia. Seba kun on niin töhö, että ohjat kädessä ei meinaa pysyä ollenkaan käynnissä,varsinkaan rentona.

Eilen olikin estevalmennus ja se meni todella hyvin. Vähän Seba yritti puskea milloin oikealle ja milloin vasemmalle, mutta muuten jäi hyvä fiilis. Jarrutkin löytyi.

Tehtävinä oli ravipuomit, puomi-ristikko, 16m pysty-pysty linja ja 3 esteen jumppasarja. Näitä yhdisteltiin erilaisiksi tehtäviksi, Jotta joutui oikeasti tekemäänkin jotain. Välissä piti siirtää raviin ravipuomien ja puomi-ristikko tehtävän ajaksi ja sitten taas laukkaa.. Teki hyvää Sebankin hermoille nuo siirtymiset tehtävien välissä.

KOMMENTIT
*Seban hypyt hyviä
*alapohje paremmin kiinni
*aikaisemmin hyppyyn mukaan (ylävartalo meinasi jäädä varsinkin ravissa hypyistä hieman taakse)Tätä korjattiinkin sillä että olin kevyessä istunnassa valmiiksi.

Kuvaajakin oli paikalla ja kuvia saatte myöhemmin :) ehkä jo tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti