tiistai 29. tammikuuta 2013

Flunssakierre

Ja minä kun ajattelin että ei mulle sitä flunssaa tule, kun suurimmalla osalla kavereista se on ollut.. Asiasta villasukkaan en siis ole ollut tallilla pariin päivään. Vuokraaja ja kaverini ovat käyneet Seban hoitelemassa. Tänään vielä vuokraaja menee ja itse yritän huomenna selvitä tallille. Huomenna jos olen siinä kunnossa että happi kulkee, menen ilman satulaa ja juoksuttelen hangessa.

Mulla tosiaan oli Seban kanssa estetreenit valmentajan kanssa yhtä aikaa lauantaina.

Nyt saattekin niiin hienon taiteellisen kuvani, kertomaan päivän tehtävistä. Autan vähän selityksen kanssa.


Ensimmäisenä tultiin lämmittelyksi ravipuomeja. Toiseksi mentiin maneesin vasemmalla sivulla olevaa suhteutettua 5 ja 6 laukalla. Sen jälkeen mentiin ns rataa. ja tämä ensimmäinen rata on punaisin numeroin merkitty.

1.ravipuomit 2. suhteutettu 3. innari, jonka alussa ja lopussa puomi. Ennen innaria piti siirtää raviin ja innarin jälkeen päädyssä käyntiin.

Toinen tehtävä oli pienimuotoinen rata. Tämä on sinisillä numeroilla merkitty, eli 1 ja 2 suhteutettu, jonka jälkeen piti kääntää suhteutetun ykköselle ja tulla toisesta suunnasta ja käännöksen jälkeen ennen sitä estettä piti vaihtaa laukka. tämän jälkeen kaarrettiin koko maneesi ja tultiin suhteutettu toisesta suunnasta.

Seba oli joko paikallaan pomppiva kenguru, tai ampas kuin tykin kuula. Ilmeisesti oli vähän intos. pidätyksestä hermostuttiin ja kun päästi eteenpäin niin lähdettiin ja lujaa, joten oli aika mielenkiintoista muunmuassa yrittää säädellä laukkoja tuolel suhteutetulle. Lopussa tultiinkin tuon "radan" aikana sitä väliä neljällä.

Seba oli noiden jälkeen ihan hiestä märkä ja samoin kyllä minäkin. Muutama mukava pudotus tuli tuolle suhteutetulle, kun en saanut Seballe hyvää rytmiä tämän pomppimisen ja kimpoilun seurauksena. Ravipuomit olivat pitkällä välillä, mutta Seba venyi niihin joka kerralla hyvin vaikka aluksi sitä epäilinkin.

Täytyy taas ensi viikolla ottaa kunnon estevalmennus valmentajalta, niin saadaan vähän rutiinia ennen kisakauden alkua!

Ja anteeksi tämä vähäinen postailu, mutta eipä juuri ole kerrottavaa, kun en tallillakaan ole käynyt muutamaan päivään..


1 kommentti:

  1. Haaste mun blogissa sulle :)

    http://eliliainrik.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista