keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Mutkien kautta matkaan(ko)!

Tai enpäs vielä sano mitään. on vielä monta tuntia, että koko homma voi tyssätä, mutta ei nyt ruveta manailemaankaan. Huomenna olisi tarkoitus mennä Robert Pettersonin estevalmennukseen polleparkkiin. Tänään jo kerran peruin koko reissun, mutta nyt sitten ollaankin huomenna lähdössä matkaan. Sata ja kaks juttua taas, mitkä olis estäny lähdön ja sata ja kuustoista juttua mitkä piti ja osa pitää vieläkin hoitaa, että päästään lähtemään. Toivotaan että neiti menee hyvin huomenna koppiin ja matkustaa nätisti kaverin kanssa.




Onneksi neitiä on ennenkin kuljetettu toisen hevosen kanssa ja silloin kaikki on mennyt hyvin. Huomenna piti olla myös taas Ingan valmennus, koska alunperin Pettersonin valmennuksen piti olla 7. päivä. Se siityikin huomiselle ja valinta siirtyi pettersoniin. Inga sentään tulee meidän tallillemme, niin useammin niihin pääsee, kuin Pettersonin valmennuksiin.


'

Pakkaset on vähän rajoittaneet liikuntaa mutta ollaan kuitenkin päästy liikkumaan hyvin kaikki paikat auki ja lyhyitä pätkiä hieman raskaampaakin reeniä. Toivotaan, että joku ihana suostuisi huomenna kuvaamaan valmennusta, niin saadaan piiiiitkästä aikaa uutta kunnon materiaalia tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti