lauantai 8. joulukuuta 2012

Irtohypytystä ja Pettersonin valmennus

 Otettiin loppukävelyjen aikana muutama poseerauskuva.

Pieniä pusuhetkiä on välillä hyvä olla.


Seballa oli aivan älyttömästi virtaa ja onneksi pääsi päästelemään maneesiin irti ja irtohyppäämään. Video alla. Okseri noin 130cm.

Torstain estevalmennuksesta sen verran, että Seba oli aivan huippu. Harjoitusten tiet on merkitty numeroin hienoon piirustukseeni! Reissu meni hyvin toisen hepan kanssa matustaessa. Seba oli jopa hieman yli innokas uuden kaverin kanssa tutustumiseen, kun kopissa kokoajan yritti tehdä tuttavuutta toisen kanssa..

Koppiinkin mentiin molemmilla kerroilla hienosti. Edistystä.

Tie ykkönen on siis puomi-ristikko neljä laukkaa, puomi. puomin yli tuli se viides laukka ja suoraan oli tarkoitus ratsastaa. Ennen ja jälkeen linjan oli kartiot ja jälkimmäisten väliin piti keskelle pysäyttää.

Tie 2 oli neljän laukan aareva linja.

Tie 3 oli viiden laukan kaareva linja toiseen suuntaan...

Puomi ristiko yhdistelmälle tultiin aina ravissa.
Positiivinen fiilis jäi valmennuksesta. Seba malttoi kokoajan odottaa ja sai jopa ratsastaa hieman eteen, kun ilmeisesti pikkuesteistä ei meinannut innostua. Esteet oli korkeimmillaan varmaan sen 60-70cm, mutta tekniikkatreenit on hyvästä.

Lopuksi mentiin noista esteistä pienimuotoinen tehtävärata.

Kommenteiksi sain, että pitää antaa hevosen liikua paremmin eteen, eikä jäädä jarruttelemaan. Sain positiivista kommenttia myös asenteestani ja päättäväisyydestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti