sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kouluvalmennus (Video)

Jumpattiin paljon Seban kylkiä, kun Seba luistaa taipumisesta heittämällä takapäätään ylospäin. Ympyrällä siis reilu asetus ja ulkopohkeella peppu pidettiin ympyrällä. Ja oli muuten haastavaa kun Seba oli niin jumissa kyljistä..Tuli pikku protestointia pitkin tuntia, kun olikin reipas taipuminen hankalaa.

Itse olen tehnyt samoja jumppia kuin tunnilla tehtiin, eli uraa pitkin väistöä ja väistössä käynti ravi siirtymisiä, mutta ilmeisesti en ole huomannut, että Seba luistaa takapäällään hommista.

Ympyrällä myös väistettiin peppua ympyrän sisälle ja siihen lisättiin sitten asetusta ympyrän suuntaisesti. Tämä oli Seballe todella hankalaa. Samoin suoralla uralla etuosan siirtäminen uran sisäpuolelle ja etuosan väistättäminen.

Haettiin Seballe myös todella paljon pyöreämpää muotoa ja Seba löysi sellaisia lihaksia, että oli ihan hiessä, vaikka ihan käyntiä ja ravia mentiin.  Nyt ruetaankin sitten katselemaan Seban kanssa paaaaljon perusjuttuja ja paljon jumppaamista. Sain taas innostuksen valmennuksiin, joten jospa kohta homma luistaisi taas paremmin! Olen päästänyt Seban ihan liian helpolla.

Itsekkin ihmettelen, miten voi jalat olla näin maitohapoilla, vaikka suurin osa tunnista mentiin kuitenkin käyntijumppaa.

Sain sitten hirveästi jumppaohjeita Sebaa varten. Videosta näette jotain, mutta video on hieman tylsä ja materiaalia vähän.



Seba myös kuumui valmennuksesta hirveästi, kun mentiinkin helpon rajan yli vaikeampaan ja joutuikin tekemään lujasti töitä. Ja ensi sunnuntaina uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Kenen valmennuksessa kävitte ? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannen. Hanne on niin mun tyylinen valmentaja, etten toista vielä oo vastaan saanut. Tosi tyytyväinen oon, kun muutti vielä meidän tallille!

      Poista